Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΕΠΕ

Η Επιχείρηση

Η ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ε.Π.Ε αποτελεί μια εταιρία προμήθειας ηλεκτρολογικού και αντιεκρηκτικού εξοπλισμού για πλοία και εργοστάσια.

Είναι μία δυναμική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1955 από τον Ηλία και την Ελένη Τσουκάτου. Σήμερα διευθύνεται από την Κωνσταντίνα Τσουκάτου και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1200τμ. στο κέντρο του Πειραιά, στις οποίες σύντομα θα προστεθούν 600τμ που τελούν υπό κατασκευή.

Στο μακρύ διάστημα των 55 χρόνων συνεχούς λειτουργίας της, η ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ε.Π.Ε έχει καταφέρει συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στα ναυτικού τύπου καλώδια της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ CABLEL», καθώς και μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής αντιεκρηκτικών υλικών, «NUOVA ASP»

Η οργάνωση και η παραγωγή ακολοθούν το Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO9001:2000 από το 2005 και ISO9001:2008 από το 2010, που πιστοποιούν οτι προμηθεύει τους πελάτες της με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τους παρέχει υπηρεσίες αντίστοιχα υψηλής ποιότητας. 

Βασικές αρχές λειτουργίας της είναι η συνεχής ενημέρωση των στελεχών της από νηογνώμονες και τεχνικούς, η συστηματική παρακολούθηση των απαιτήσεων που δημιουργούνται στη διεθνή αγορά του κλάδου, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων προς πώληση. Απώτερος όμως σκοπός των παραπάνω αποτελεί η άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Σήμερα έχοντας πείρα πέντε δεκαετιών, η ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ε.Π.Ε συγκαταλέγεται σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. 


Εκτυπώσιμη μορφή