Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 13-06-2024 I  

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρία ΤΕΚΑΤ ΕΠΕ, είναι μία τεχνική κατασκευαστική και εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων για περισσότερα από 25 χρόνια. Oι κύριοι τομείς ενασχόλησης της εταιρίας είναι δύο:

Ο πρώτος  είναι η κατασκευή πρατηρίων, από το αρχικό στάδιο της αδειοδότησης έως και την πλήρη παράδοση του με το κλειδί στο χέρι. Κατά την διάρκεια όλων των χρόνων ύπαρξης της εταιρίας, η ΤΕΚΑΤ ΕΠΕ έχει συνεργαστεί επιτυχώς με όλες τις πετρελαϊκές εταιρίες πάνω στην κατασκευή / ανακατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων. Η εμπιστοσύνη των εταιριών στην ΤΕΚΑΤ ΕΠΕ, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εμάς.

Ο δεύτερος τομέας ενασχόλησης της εταιρίας είναι η εμπορία εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων. Η ταυτόχρονη εμπορία και εγκατάσταση του εξοπλισμού που εμπορευόμαστε , μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε πλήρως τον τομέα μας διαφοροποιώντας μας από τις ανταγωνίστριες εταιρίες του κλάδου.

Όντας αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιριών NUPIGECO, FONDIERE LAMPERTI, GREΕNLINE, MEPSAN, καλύπτουμε όλο το εύρος που απαιτεί η πετρελαϊκή αγορά και είμαστε σε θέση να εισάγουμε ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στον χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων.


Εκτυπώσιμη μορφή