Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
Ν.ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ - ΝΕΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία Ν. ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ – ΝΕΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1947, αρχικά σαν Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ – Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΕ και από το 1990 με τη σημερινή της επωνυμία, με αντικείμενο την εμπορία σιδήρων, λαμαρινών και υλικών με χρήση στην ευρύτερη ναυπηγική βιομηχανία και την βιομηχανία κατασκευών.

Μέσα στην πάροδο των χρόνων πολλά από τα αρχικά εμπορευόμενα είδη άλλαξαν, κάποια βελτιώθηκαν και κάποια καταργήθηκαν, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας και βιοτεχνίας αλλά και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας. ‘Ετσι σήμερα  η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται μια γκάμα προϊόντων σιδήρου και χάλυβα όπως σίδερα εμπορίου, λαμαρίνες πολλών τύπων, ναυπηγικά υλικά(λαμαρίνες ειδικών ποιοτήτων και βολβόλαμες), δοκάρια, κοίλους δοκούς, στρατζαριστά αλλά και τους Γερμανικούς δίσκους κοπής και λείανσης FLEXOVIT.

Επίσης η εταιρεία σε συνεργασία με εξειδικευμένες βιοτεχνίες του Πειραιά, προσφέρει after sales υπηρεσίες όπως η αμμοβολή, βαφή, κοπή και διαμόρφωση των υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Κάστορος αρ. 47 στον Πειραιά και οι ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι της, βρίσκονται στην οδό Κάστορος αρ. 44 και 47.

Η εταιρεία διατηρεί επίσης  αποθήκη στην οδό Δερβενακίων στην οποία αποθηκεύονται κατά κύριο λόγο ναυπηγικές λαμαρίνες μεγάλων διαστάσεων και άλλα ναυπηγικά υλικά.

Μετά από 57 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στον εμπορικό στίβο, η εταιρεία σήμερα έχει σαν βάση της μια σταθερή και αυστηρά επιλεγμένη πελατεία με έμφαση στις μεγαλύτερες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, μεγάλα ελληνικά ναυπηγεία αλλά και επιλεγμένες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, μηχανουργεία και εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων της Αττικής αλλά και της επαρχίας.

Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η ταχύτερη  προσαρμογή της στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αλλά και ο εμπλουτισμός και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

 


Εκτυπώσιμη μορφή