Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-04-2024 I  

 
Α. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Επιχείρηση

H Elegant Lines μπαίνει για πρώτη φορά στο χώρο της κατευθυνόμενης πώλησης οικιακών ειδών το 1981, αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο. Με πλούσιο το επιχειρηματικό ενεργητικό των ιδιοκτητών της, σύντομα και σταθερά εξελίσσεται σε μια εταιρεία που με το κύρος, την πρωτοτυπία και την αξιοπιστία της κερδίζει συνεχώς νέους συνεργάτες που την ακολουθούν μέχρι σήμερα αλλά και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Εγκαινιάζοντας μια σειρά από συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, εισάγει στην Ελλάδα για πρώτη φορά σε μεγάλη κλίμακα, προϊόντα των οίκων Solingen, Mittertich, BK, Lady Laura, Due Gi κ.α., τα οποία και καταστεί ευρύτατα γνωστά στο ελληνικό κοινό.

Ακολουθούν χρόνια περαιτέρω ανάπτυξης και νέων συνεργασιών. Με πολυδύναμη εκπροσώπηση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, η Elegant Lines συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία και με τη διοργάνωση μεγάλων αποκλειστικών εκθέσεων για τα προϊόντα της, ώστε να τα γνωρίσει το αγοραστικό κοινό πανελλαδικά, με αποκορύφωμα τις δυο μεγάλες ετήσιες εκθέσεις που διοργανώνει για τους φίλους και πελάτες της στην Αθήνα σε μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης, επ΄ ευκαιρία της πλήρως ανανεωμένης κάθε φορά Ανοιξιάτικης και Φθινοπωρινής collection της.

Έχοντας πια καθιερωθεί στο χώρο της κατευθυνόμενης πώλησης, ήδη από το 1997, ξεκινά την εισαγωγή ειδών με την αποκλειστικότητα του ονόματος της να τα συνοδεύει, όπως λευκά είδη, είδη προικός , πορσελάνες, κρύσταλλα, μαχαιροπίρουνα και σκεύη μαγειρικής.

Πλέον όλα τα προϊόντα τα οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η ElegantLines, κυκλοφορούν φέροντας την επωνυμία και την εγγύηση ποιότητας που συνεπάγεται το όνομα της, εξασφαλίζοντας στους πελάτες και συνεργάτες της την αποκλειστικότητα των συγκεκριμένων προϊόντων για για λίστα γάμου ή διακόσμηση σπιτιού με έπιπλα, φωτιστικά, κουρτίνες, υφάσματα και άλλα διακοσμητικά.

Κατακτώντας και την εμπιστοσύνη των ειδικών, η Elegant Lines, λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 τη νέα της σειρά από σκεύη και μαχαιροπήρουνα με την έγκριση και την εγγύηση ποιότητας που της παρέχει η συνεργασία της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων.


Εκτυπώσιμη μορφή