Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΡΟΔΙΩΝ Α.Ε

Η Επιχείρηση

 

H ενασχόληση μας με τον τομέα της συγκόλλησης εδώ και 40 χρόνια από υπεύθυνα πόστα μας έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στον χώρο των Βαλκανίων.

Η  ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε είναι μι εταιρεία που ειδικεύεται κυρίως στα προϊόντα συγκόλλησης μετάλλων στην κατεργασία κοπής (Υδροκοπή, Παντογράφους, Plasma, Laser) και καλύπτει τις ανάγκες για κάθε επαγγελματική εφαρμογή, από τον φανοποιό και τον σιδηροκατασκευαστή μέχρι το παυπηγείο και τις τεχνικές εταιρείες.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των καλλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων SAFFRO (Γαλλία), ΕΤC (Ιταλία), επιλεγμένων  Ιταλικών, Αμερικανικών Ολλανδικών και Γερμανικών Οίκων όπως SOITAAB, STEL, INE, THERMADYNE, RHODIUS δίνει στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε. αποτελείται από έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, ώστε να περιέχει τεχνικές συμβουλές στον τομέα της συγκόλλησης βασισμένες στην επιστημονική κατάρτιση και την μακρόχρονη εμπειρία του.

Ακόμα, για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε. δημιούργησε ένα μεγάλο stock υλικών και ίδρυσε δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά για την βόρεια Ελλάδα δημιούργησε υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Τέλος, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας http://www.elektroden.gr/ δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα την ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Α.Ε .


Εκτυπώσιμη μορφή