Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 17-07-2024 I  

 
ΚΑΙΝΙΧ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η Επιχείρηση

Η Ε.ΚΑΙΝΙΧ είναι στην αγορά από το 1983 στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων Η/Μ. Το 1984 ιδρύεται η  ΚΕΝΙΚΟ ΕΠΕ με σκοπό την ενέργεια  (ανανεώσιμες πηγές) και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη SIΕMENS SOLAR gmbh.

 To πρώτο έργο έγινε το 1984 στην ΚύΘνο, μια ηλιακή μονάδα παραγωγης  ενέργειας τέθηκε σε λειτουργία, αποτελώντας μέρος ενός διεθνούς ερευνητικού προγράμματος που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πρόκειται για το πρώτο φωτοβολταϊκό – υβριδικό σύστημα στον κόσμο που λειτούργησε με ντίζελ, ‘αιολική και ηλιακή ενέργεια συνολικής ισχύος 100ΚW.

 Η KENIKO EΠΕ στην συνέχεια έκανε πολλά έργα όπως αναμεταδότες ,συστηματα αρδεύσεων,  μικρά αυτόνομα φ/β συστηματα (Αγιον ορος) κ.α.

Λάβαμε μέρος σε πολλές εκθέσεις με σκοποό την προβολή των φ/β,  ΟΛΠ ,εκθεση Γερμανικής τεχνολογίας (Ζαπειο), Defentory .Η Ελλάδα την εποχή εκείνη δεν ηταν έτοιμη για έργα στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Συνεχίσαμε στις κατασκευές στα Η/Μ σε Ελλαδα, .Quatar, Dubai, Abu Dhabi .

Tο 2009 ιδρύθηκε η ΕΚΑΙΝΙΧPHOTOVOLTAICS, και σε αυτούς τους λίγους μήνες υπάρχουν ήδη έξι έργα υπό κατασκευή απο 5kw εως 500kw

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες πάνελων και inverter οπως UPSOLAR, SMA PLATINUM,SANYO,SOLARWATT, SCHUCO κ.α.

Η εταιρεία μας εχει την δυνατότητα να κατασκευάσει και να παραδώσει από την αρχή μέχρι το τέλος οποιοδήποτε project στο χώρο της ενέργειας.

Στον χώρο των ηλεκ/κων εγκαταστάσεων έχουμε μεγάλη εμπειρία με πολλά έργα όπως:

Hλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - καταστημάτων - οικιών - βιοτεχνιών - μελέτες - μελέτες φωτισμού - πιστοποιητικά ΔΕΗ - νέες παροχές - αυτοματισμούς - τηλεφωνικά δίκτυα - internet κ.α.

 


Εκτυπώσιμη μορφή