Η Επιχείρηση I Υπηρεσίες I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-04-2024 I  

 
ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

Υπηρεσίες

Εγκατάσταση μονάδος γενικής χρήσης

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσλαμβάνουν έναν τεχνικο ψυκτικο για να εγκαταστήσει ένα διαιρουμενο κλιματιστικό σύστημα. Ωστόσο,μερικοί κατασκευαστές δυναται να ακυρώσουν την εγγύηση της συσκευής, εάν δεν έχει εγκατασταθεί από έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματια, ή ψυκτικο με αδεια από συγκεκριμενο φορεα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσλαμβάνουν έναν τεχνικο ψυκτικο για να εγκαταστήσει ένα διαιρουμενο κλιματιστικό σύστημα. Ωστόσο,μερικοί κατασκευαστές δυναται ακυρώσουν την εγγύηση της συσκευής, εάν δεν έχει εγκατασταθεί από έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματια, ή ψυκτικο με αδεια από συγκεκριμενο φορεα. Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας μπορούμε να κανονίσουμε έναν μηχανικό για να επισκεφθεί για μια έρευνα χωρίς υποχρέωση του ακινήτου, προκειμένου να παραδώσει την καλύτερη λύση για σας. Στη συνέχεια μπορούμε να συστήσουμε είτε μια συγκεκριμένη μονάδα κλιματισμού ή, αν έχετε ήδη αγοράσει ένα, συμβουλές σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να το εγκαταστήσετε.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε θα κανονίσουμε ένα ραντεβού εγκατάστασης και, ενδεχομένως, την αγορά για τον εξοπλισμό σας. Εμείς συνήθως προμηθευουμε προιοντα από τους οικους που αντιπροσωπευουμε για την καλλυτερη υποστηριξη τους. Εμείς, φυσικά, θα εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων των διαθέσιμων επιλογών

Μια απλη εγκατάσταση διαρκεί συνήθως 2~3ώρες (1/2 ημέρα) ανά μηχάνημα και οι τιμές ξεκινούν από 92,00€ με το Φ.Π.Α. Προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση για το έργο μας και σε περίπτωση βλάβης μηχανήματος δεν θα σας χρεώσουμε για την επίσκεψή μας και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε μεσω των κατασκευαστων όσον αφορά την εγγύηση.

 

Συντήρηση

Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει απλες συντηρησεις αλλα και ετήσια συμβόλαια συντήρησης κλιματιστικών μονάδων. Κατοπιν επισκεψεως του εξειδικευμένου προσωπικού μας ,στον χώρο σας για την άμεση καταγραφή των κλιματιστικών μονάδων, αποστέλλεται έγγραφη προσφορά συντήρησης του κλιματισμού.

Οι επισκέψεις με χρηση ετησιου συμβολαιου χωρίζονται σε δυο κατηγορίες .

Στον χημικό καθαρισμό στοιχειων,ανεμιστηρων, και στον καθαρισμό φίλτρων.

Στην πρώτη περίπτωση γίνεται ο χημικός πληρης καθαρισμός της μοναδος, οι ανάλογες μετρήσεις και έλεγχος καλής λειτουργίας του.

Στην δεύτερη περίπτωση γίνεται ο καθαρισμός η αλλαγη φίλτρων των κλιματιστικών μονάδων, οι μετρήσεις των μηχανημάτων και ο έλεγχος λειτουργίας τους.

Ο αριθμός και το είδος των επισκέψεων ανα έτος καθορίζεται από την χρήση που γίνεται στα κλιματιστικά μηχανήματα, τον χώρο στον οποίο βρίσκονται (π.χ. Εστιατόριο, computer room, κατοικια ,κλπ) καθώς επίσης και την περιοχή.

Tα οφέλη που θα αποκομίσετε, από ένα τέτοιο συμβόλαιο είναι το εξής:

  • Άμεση εξυπηρέτηση, σε τυχόν κλήση σας , σε περιόδους αιχμής (καλοκαιρινοί μήνες), Ιστορικό (book service) για κάθε κλιματιστική μονάδα
  • Ελεγμένα και συντηρημένα κλιματιστικά μηχανήματα , από έμπειρους ψυκτικούς
  • Αποφυγή εστιών μικροβίων , από τυχόν μύκητες και ιούς , που μπορεί να διοχετευτούν στον αέρα του χώρου, από το κλιματιστικό. 

Εκτυπώσιμη μορφή