Η Επιχείρηση I Υπηρεσίες I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
Ν. Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε

Υπηρεσίες

  • Body Geometry

48689e827932dc70ec0a6e6067e8a72b_L_F8211.jpgTο Body Geometry (Fit Integration Technology) ασχολείται με την εργονομική εφαρμογή του ποδηλάτη πάνω στο ποδήλατο μετά από λεπτομερή αξιολόγηση και μετρήσεις για την καλύτερη και αποδοτικότερη θέση του αναβατή. Είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ποδηλάτες να οδηγούν γρηγορότερα, περισσότερο, με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο κόπο, μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα για τον τραυματισμό. 

Αποτελείται από 5 σταδία:
1ο Στάδιο : Συνέντευξη του αναβάτη
2ο Στάδιο : Μέτρηση και καταγραφή του ποδηλάτου πριν το Body Geometry
3ο Στάδιο : Αξιολόγηση του σώματος
4ο Στάδιο : Ρύθμιση ποδηλάτου
5ο Στάδιο : Καταγραφή του ποδηλάτου μετά το Body Geometry

 

Διάρκεια περίπου 4 ώρες
Πληροφορίες - Ραντεβού
Κουράκος Βασίλης
Φυσικοθεραπευτής, MDT, MT - Body Geometry Expert
Τηλ (0030) 6945 222 155

 

  • Τεχνική Υποστήριξη

Άρτια καταρτισμένο και συνεχώς ενημερωμένο 3μελές τεχνικό τμήμα, είναι εδώ για να δώσει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα.
Σεμινάρια στο εξωτερικό, επίσημο service και εγγυήσεις για την Specialized σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Βουλγαρία και 57 ώρες εργασιών την εβδομάδα είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά που δίνουν στο τεχνικό τμήμα της Kassimatis Cycling τον αέρα της πραγματική γνώσης.
Για επισκευή, βλάβη, συντήρηση, αναβάθμιση ή ακόμα και για custom παραγγελία ποδηλάτου, το τεχνικό τμήμα της Kassimatis Cycling είναι εδώ για να σας συμβουλέψει και να καλύψει  κάθε ανάγκη σας.

Εσωτερικό τηλέφωνο Τεχνικού Τμήματος επιλογή 24

  • Διοργάνωση Αγώνων

To MTB Open Cup είναι ένα ποδηλατικό γεγονός που αγκαλιάζει την πλειονότητα όσων ασχολούνται με το Ποδήλατο Βουνού κι αυτό γιατί διοργανώνεται από απλούς ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο και απευθύνεται ακριβώς σε ίδιους!

Η έμπνευση του πηγάζει από τις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν η ΑΘ.Λ.Ο.Σ. (Αθηναϊκή Λέσχη Ορεινών Σπορ) διοργάνωνε ανοιχτούς προς το κοινό αγώνες Mountain Bike και ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονταν μέλη της σημερινής διοργάνωσης.

Από το 1999 η Kassimatis Cycling σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Ναυτικό Όμιλο Σαλαμίνας άρχισαν να οργανώνουν ετήσιους αγώνες στην περιοχή Κανάκια Σαλαμίνας. Η επιτυχία και το μεράκι τους οδήγησε στην δημιουργία του πρώτου Κυπέλλου τριών αγώνων το 2004 στο νησί της ιστορικής Ναυμαχίας.

Το 2007 η Kassimatis Cycling έχοντας πλέον την σχετική τεχνογνωσία προτείνει μία πρωτοποριακή συνεργασία καταστημάτων και συλλόγων που ήδη διοργάνωναν αντίστοιχες σε επιτυχία εκδηλώσεις σε Βούλα, Ίλιον και Καστέλια Φθιώτιδας. Έτσι υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το MTB Open Cup 2007 στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 220 λάτρεις της Ορεινής Ποδηλασίας και κατά μέσον όρο 150 τακτικοί ανά αγώνα!

 

Τις επόμενες χρονιές η διοργάνωση έφτασε σε νέα ύψη, με τους συμμετέχοντες να είναι ολοένα περισσότεροι και τους διοργανωτές να σχεδιάζουν αγώνες που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. To 2010 ήταν η χρονιά που είδε το 'Cup να κάνει ένα "διάλειμμα".

Μετά από απουσία σχεδόν δύο ετών, επιστρέψαμε το 2012-13 και σε συνεργασία με τον Π.Ο.Η. Πελοτόν προσφέραμε μια σειρά 6 αγώνων που όπως πάντα ήταν σχεδιασμένοι για εσάς.

Το 2013-2014 το Mtb Open Cup θα αποκτήσει Travel χαρακτήρα.

Mtb Open Cup-Travel Edition by Kassimatis Cycling (Mtb Open Travel)!

Stay tuned!

  • Χορηγίες

 

Η Kassimatis Cycling πιστεύοντας το ελληνικό αθλητικό πνεύμα, στηρίζει άμεσα και έμεσα Έλληνες αθλητές ποδηλασίας σε όλα τα είδη.

  • Ασφάλιση Ποδηλάτου

 

Ασφάλιση Ποδηλάτου - Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για όλους.

 

Η Kassimatis Cycling σε συνεργασία με τo ασφαλιστικό πρακτορείο insurancenow.gr και με το ασφαλιστικό συμβόλαιο της AIG και της ALLIANZ παρέχει ακόμη μία προστασία για την άτυχη στιγμή τόσο του ερασιτέχνη-καθημερινού ποδηλάτη όσο και του επαγγελματία με 2 προγράμματα:

 

  • Αστική Ευθύνη Ποδηλάτη από 22€/έτος - Προσωπική Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημίες έως 30.000€
  • Πλήρης κάλυψη Ποδηλάτη & Ποδηλάτου από 50€ έως 140€/έτος(ανάλογα με την αξία του ποδηλάτου) - Ασφάλιση Κλοπής, Ζημίες Ποδηλάτου, Οδική Βοήθεια, Αστική Ευθύνη Ασφάλεια Ζωής & Ανικανότητας, Έξοδα θεραπείας Ατυχήματος για τον ποδηλάτη

Εκτυπώσιμη μορφή