Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-06-2024 I  

 
ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η Επιχείρηση

Η Α.Κυριακούδης & Σια Ο.Ε. είναι για δέκα και πλέον χρόνια μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια πολλά αλλάξαν, αλλά ο σεβασμός προς τον πελάτη και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών έμειναν αναλλοίωτα.

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί με την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητος κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000. Το πεδίο εφαρμογής του πιστοποιητικού περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες της επιχείρησης:Πώληση οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ Υπηρεσίες συνεργείου και φανοποιείας.

Η πιστοποίηση έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2003 από το φορέα RW TUV Hellas Α.Ε.
Οι συνεχείς βραβεύσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αποδεικνύουν ότι είμαστε οι καλύτεροι.
Διαθέτουμε μια ανακαινισμένη έκθεση στην οποία μπορείτε να δείτε και να κάνετε test-drive όλα τα αυτοκίνητα Nissan και να λάβετε την απαραίτητη πληροφόρηση από τους έμπειρους πωλητές της εταιρείας μας.

Tα κορυφαία χρηματοδοτικά μας προγράμματα θα σας διευκολύνουν να αποκτήσετε άμεσα το Nissan που ονειρεύεστε.
Η σχέση με τους πελάτες μας ξεκινά με την πώληση αλλά το στοιχείο που διαφοροποιεί την εταιρεία μας είναι η υποδειγματική εξυπηρέτηση που παρέχουμε μετά τη πώληση.
Στο άρτια εξοπλισμένο συνεργείο μας με το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, συστεγάζεται ένα εξελιγμένο φανοποιείο και βαφείο ώστε να είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Τέλος στην έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε ελεγμένα αυτοκίνητα στα οποία το όνομα μας αποτελεί εγγύηση.

main1_F9904.jpg  main2_F9914.jpg


Εκτυπώσιμη μορφή