Η Επιχείρηση I Πώς θα μας Βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 18-06-2024 I  

 
ΑΥΓΕΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΣ Ε.Π.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία μας, τα τελευταία 25 χρόνια έχει καθιερώσει μια νέα φιλοσοφία στο χώρο των πρώτων υλών, των μηχανημάτων και των εργαλείων για τη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία, τη σοκολατοποιία και το παγωτό. Στόχος μας είναι να διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία εισάγουμε από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Με ένα πλήρες δίκτυο διανομής, το οποίο μέσω των αντιπροσώπων και των πωλητών μας, καλύπτει όλη την Ελλάδα, βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πελάτη. Επιπλέον, του δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να συζητήσει για κάθε θέμα που αφορά το αντικείμενο της δουλειάς του, διοργανώνοντας εκθέσεις και σεμινάρια.

Οι οίκοι του εξωτερικού τους οποίους αντιπροσωπεύουμε είναι πρωτοπόροι στην παγκόσμια αγορά και σηματοδοτούν τις νέες εξελίξεις στο χώρο τους. Επιλέγοντας τους συνεργάτες μας με κριτήρια την ποιότητα και την τεχνογνωσία, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Οι ιδέες και η εμπειρία μας γίνονται πράξη στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ¨Αυγέρης¨, όπου γίνονται δοκιμές όλων των πρώτων υλών και των μηχανημάτων και εξελίσσονται συνταγές. Οι ζαχαροπλάστες μας είναι πάντα έτοιμοι να μεταδώσουν όλη τους τη γνώση στους πελάτες μας, μέσω επιδείξεων προσαρμοσμένων στις προσωπικές τους απαιτήσεις.

Η "Αυγέρης Τσίτσας ΕΠΕ", συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία και τα νέα προϊόντα με τα παραδοσιακά, έχει δημιουργήσει τη δική της ιδανική συνταγή επιτυχίας, που θέλει να μοιραστεί με όλους τους πελάτες της!

main.jpg


Εκτυπώσιμη μορφή