Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
RADIANT TECHNOLOGIES ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Επιχείρηση

Η Radiant είναι μία Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στο χώρο του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Θεάματος, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επισκέπτες των παραπάνω χώρων.

Η εταιρεία μας μελετά, σχεδιάζει και υλοποιεί Συστήματα Προσωπικής Ξενάγησης-Ενημέρωσης του κοινού σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και Αίθουσες Τέχνης. Οι εφαρμογές αυτές δίνουν τη δυνατότητα στους σχετικούς φορείς να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία Ξενάγηση υψηλών προδιαγραφών στην μητρική τους γλώσσα, που τους εξασφαλίζει την αυτόνομη περιήγηση στο χώρο, καθώς και την ανάπτυξη αμφίδρομης επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Επιπλέον, αξιοποιώντας την εμπειρία μας ως πρωτοπόροι του χώρου, παράγουμε πολυγλωσσικό περιεχόμενο για Ξεναγήσεις που αφορούν Δήμους, Κοινότητες και Περιφέρειες που επιδιώκουν να προβάλλουν και να αξιοποιήσουν τον πολιτισμικό τους πλούτο. Με αυτή την ιδιαίτερα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία συνδυάζει την πληροφόρηση με την ψυχαγωγία, αναβαθμίζεται το ενδιαφέρον των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής.

Η Radiant, επίσης, διαθέτει μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για την έκδοση και διαχείριση μηχανογραφημένων εισιτηρίων για κινηματογράφους, θέατρα, μουσεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο απαιτεί  έλεγχο στην πρόσβαση των επισκεπτών. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα διαχειριστικά εργαλεία που απαιτούνται για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων μέσω του Διαδικτύου (Internet), του τηλεφώνου, του ταμείου, καθώς και μέσω αυτόματου πωλητή.

Είμαστε διανομείς στην ελληνική αγορά μίας μεγάλης ποικιλίας μοντέλων Information Kiosks (Συστήματα Ενημέρωσης Κοινού με οθόνες αφής) με απεριόριστες δυνατότητες.

Η ομάδα της Radiant, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή της παρουσία στο χώρο του πολιτισμού, προσπαθεί να κατανοεί και να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις, οι οποίες είναι καθιερωμένες και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Η Radiant, ως μέλος του παγκόσμιου ομίλου Orpheo Network, συνεργάζεται επίσης με πολλά μουσεία του εξωτερικού, αναπτύσσοντας το δημιουργικό κομμάτι των ξεναγήσεών τους.

prod2_F27177.jpg prod3_F27187.jpg prod4_F27193.jpg 

Σημαντικές Στιγμές για τη Radiant

1998: Ίδρυση της εταιρείας με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο των νέων Τεχνολογιών

2001: Ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Βουβάκη Μανώλη

2002: Εγκατάσταση πρώτου Συστήματος Ξενάγησης από τη Radiant στο Πολεμικό Μουσείο

2003: Συνεργασία με την γαλλική εταιρεία Ophrys Systèmes

2004: Συνεργασία με την γερμανική εταιρεία Ticket International

2005: Συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Rainbow, που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο

2006: H Radiant γίνεται ανάδοχος του έργου “Φορητές Συσκευές Ξενάγησης για τα 15 μεγαλύτερα Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους της Ελλάδος”, του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού

2006: Ανανέωση Εταιρικού Προφίλ της εταιρείας και στελέχωσή της με νέους συνεργάτες


Εκτυπώσιμη μορφή