Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
ΖΑΧ. ΒΕΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

Η εταιρία VEZOS ιδρύθηκε το 1970 στην Ελλάδα από τον Ζαχαρία Βέζο.

Εκείνη τη περίοδο η εταιρία εμπλεκόταν στη ναυτιλία κατασκευάζοντας μονάδες αμμοβολής, μηχανήματα βαφής airless και ματσακώνια . Με το πέρασμα των χρόνων και κάτω από την διοίκηση της δεύτερης γενιάς, η εταιρία έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ποιότητας και λύσεων στην ελληνική αγορά, στους τομείς της βιομηχανίας , των κατασκευών και της ναυτιλίας.

Τα προϊόντα της εταιρίας δημιουργούνται στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις VEZOS, με την βοήθεια και την επίβλεψη μιας ομάδας εξειδικευμένων μηχανολόγων. Η εταιρεία VEZOS καθοδηγείται από μια φιλοσοφία που δημιουργήθηκε με το πέρασμα των χρόνων από αξίες όπως είναι η ασφάλεια, η ακεραιότητα, η προσαρμοστικότητα, η εμπειρία και η καινοτομία.

 main_F21813.jpg  main1_F21774.jpg  main2_F21787.jpg

ΑΣΦΑΛΕΙΑ γιατί νοιαζόμαστε για τους χείριστες των προϊόντων μας κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και αν είναι.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ γιατί καταλαβαίνουμε ότι η τελειότητα και η ποιότητα των προϊόντων μας πρέπει να είναι συνειδητά ισορροπημένη με την επένδυση που έχει γίνει από τον πελάτη.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ γιατί δουλεύουμε μαζί με τους πελάτες μας και προσαρμοζόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ γιατί ενεργά χρησιμοποιούμε την γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από την εταιρία VEZOS και από ολόκληρο το δίκτυο διανομής μας και

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ γιατί η καινοτομία είναι η σπονδυλική στήλη της εταιρίας VEZOS, είναι αυτή που μας έκανε να ξεχωρίσουμε στον τομέα, παρέχοντας λύσεις στα μέτρα των αναγκών των πελατών μας.

Η εταιρία VEZOS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με μια ομάδα εργαζομένων που το μεγαλύτερο κίνητρό τους είναι το κοινό όραμα. Ένα όραμα που οδηγεί την εταιρία προς μια σταθερή και ουσιαστική ανάπτυξη. Ενεργώντας παγκοσμίως, βλέπουμε τη διαφορετικότητα των κουλτουρών σαν πρόκληση στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Σαν ομάδα είμαστε πολύ αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της εταιρίας VEZOS. 


Εκτυπώσιμη μορφή