Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 18-04-2024 I  

 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΛΕΡΔΟΣ I.K.E.

Η Επιχείρηση

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν ο Θεόδωρος Μαλέρδος ξεκίνησε την αντιπροσώπευση στη Ελλάδα της τότε MPM Padova,
που πλέον ανήκει στο group της ZF.  
  
Σήμερα, 27 χρόνια μετά, οι γιοι του Θεόδωρου, Κωνσταντίνος και Ευάγγελος, συνεχίζουν το έργο του και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, με την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά μερικών από τους μεγαλύτερους ναυτικούς οίκους παγκοσμίως.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πρόωσης για κάθε είδους εφαρμογή, μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα κορυφαίους οίκους όπως η ZF, VETUS και ANCOR.

Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και να εγγυηθεί την ασφάλειά σας στην "Θάλασσα".

Η αγάπη μας για τη θάλασσα, η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, η παρακαταθήκη ανταλλακτικών και το άψογο after sales service σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, μας έχει οδηγήσει σε συνεχή ανοδική πορεία, διευρύνοντας συνεχώς την μακρά λίστα των ικανοποιημένων πελατών και μονίμων συνεργατών μας.

main_F19464.jpg main1_F19457.jpg


 

 


Εκτυπώσιμη μορφή