Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 15-06-2024 I  

 
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

H Otesat-Maritel, μέλος του Oμίλου OTE, παρέχει δορυφορικές υπηρεσίες Inmarsat και Iridium σε παγκόσμιο επίπεδο, σε ξηρά και θάλασσα και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

main_F29624.jpgΤο όραμά μας είναι να κατακτήσουμε μια από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια δορυφορική αγορά σε ξηρά και θάλασσα, αξιοποιώντας τη δυναμική του Ομίλου ΟΤΕ και την ηγετική μας θέση στην παροχή δορυφορικών υπηρεσιών στην ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία.

H Otesat-Maritel παρέχει δορυφορικές υπηρεσίες Inmarsat και Iridium, καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, προς όλες και από όλες τις κατευθύνσεις ξηράς και θάλασσας.

H εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετεί όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της Ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, παρέχοντας όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ.

H Otesat-Maritel στοχεύει:

  • Στην παροχή υψηλής ποιότητας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία με βάση τις επιχειρησιακές αρχές «one-stop-shopping», «last mile coverage» και «end-user orientation», στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
  • Στην προώθηση των νέων υπηρεσιών Inmarsat και Iridium στο δευτερογενή και τριτογενή τομέα αξιοποιώντας την ισχυρή παρουσία του Ομίλου ΟΤΕ στη διεθνή αγορά
  • Στην εκμετάλλευση των ευκαιριών που προσφέρουν τα νέα δορυφορικά συστήματα, τόσο για τη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης, όσο και για την προσφορά νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας .

Εκτυπώσιμη μορφή