Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
Π. ΚΑΙ Ε. ΜΙΧ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡ

Η Επιχείρηση

Η εταιρίας "Π. & Ε. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε.Ε. " έχει την έδρα της στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια εμπορική εταιρία, της οποίας οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στην χονδρική πώληση ειδών εφαρμογής ηλεκτρισμού όπως λαμπτήρες, μπαταρίες και φακοί. 

Η εταιρία έχει σαν στόχο της την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση των ανθρώπων που την πλαισιώνουν καθώς και η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που εμπορεύεται αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης πορείας της προς τον στόχο αυτό. 

Ιδρυτής της εταιρίας ήταν ο Μιχάλης Π. Χατζηιωάννου. Από την αρχή έδωσε ένα ζεστό, οικογενειακό χαρακτήρα στην εταιρία. Σήμερα, ύστερα από περίπου οκτώ δεκαετίες, οι απόγονοί του έχουν διατηρήσει αυτό τον χαρακτήρα. Προσθέτοντας την σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης διοίκησης κατάφεραν να διατηρήσουν την εταιρία άκρως ανταγωνιστική και πάντα προσανατολισμένη στον στόχο της.


Εκτυπώσιμη μορφή