Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 27-05-2024 I  

 
Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών συσκευών, τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα με την εμπορική ονομασία OLYMPIA.

Από το 1995 άρχισε να δραστηριοποιείται και στο χώρο του Ξενοδοχειακού εξοπλισμού διαθέτοντας σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως Mini Bars, TV Hotel από 14 ως 34, βάσεις για TV, κλιματιστικά, σεσουάρ μπάνιου, χρηματοκιβώτια, πετσέτες, σεντόνια κτλ.

Από το 2005, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την εταιρεία Whirlpool εισβάλει στον χώρο της μαζικής εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού, διαθέτοντας επαγγελματικά μηχανήματα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards και τους κανονισμούς υγιεινής

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανάμεσα στα μηχανήματα WHIRLPOOL PROFESSIONAL, που αποκλειστικά θα προμηθευτείτε από την Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΠΕ θα βρείτε πλήρη εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας (εστίες υγραερίου, κουζίνες ηλεκτρικές, grill, φριτέζες, βραστήρες, πλατώ, bain-marie, μακαρονιέρες, ανατρεπόμενα τηγάνια), φούρνους επαγγελματικούς, φούρνους μικροκυμάτων, σαλαμάνδρες, πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών, πλυντήρια τούνελ, μηχανές παγοκύβων, ψύκτες νερού, ψυκτικούς θαλάμους, blast chillers, shock freezers ψυγεία πάγκους, βιτρίνες συντήρησης, πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια ρούχων, τραπέζια εργασίας, απορροφητήρες, λάντζες και διάφορες άλλες ουδέτερες ανοξείδωτες μονάδες.

Στην γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων εντάσσονται και οι επαγγελματικές συσκευές OLYMPIA PROFESSIONAL, που φέρουν φυσικά την εγγύηση της επωνυμίας της εταιρείας. Τα OLYMPIA PROFESSIONAL είναι άριστες σε ποιότητα συσκευές (τηλεοράσεις, κλιματιστικά, mini bars, ψυγειάκια, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτια, στεγνωτήρες χεριών, καθρέπτες μπάνιων, σαπουνοθήκες, βραστήρες πρωινών, τοστιέρες, πλατώ, φρυγανιέρες, κρεπιέρες, βαφλιέρες, φραπιέρες, φριτέζες, παγομηχανές, βιτρίνες αναψυκτικών, καταψύκτες μπαούλα, ψύκτες χυμών, ψύκτες νερού, σαλαμάνδρες, hot dog, bain-marie, εστίες, ψυκτικοί θάλαμοι, ψυγεία πάγκοι, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής, κάβες κρασιών, μπουφέδες σερβιρίσματος, salad bars, κτλ).

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SUPERMARKET

Το 2007 η εταιρία ξεκινά δυναμικά να δραστηριοποιείται στον χώρο του εξοπλισμού και μελέτης των Super Markets και κρεοπωλίων συνάπτοντας συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον κλάδο αυτό, που αναλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό SUPERMARKET, με ειδικές μελέτες, σχεδιασμό, τοποθέτηση και ειδικές κατασκευές. Έτσι, η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται με ψυγεία self service, βιτρίνες συντήρησης αλλαντικών, τυριών, λυόμενους θαλάμους συντήρησης και βαθιάς κατάψυξης k.a.

Νέα γκάμα προστίθεται στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας κάτω από την ομπρέλα των OLYMPIA FURNITURES, που ολοκληρώνει σχεδόν τη ικανότητα της εταιρίας να μπορεί να παρέχει τον πλήρη εξοπλισμό σε μονάδες μαζικής εστίασης, όπως ξενοδοχεία, καφετέριες κτλ. . Πρόκειται για την πλήρη επίπλωση δωματίων ξενοδοχείων, με προτεινόμενα design από το σχεδιαστικό της εταιρίας και ευέλικτες προτάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και του style του ξενοδοχείου. Επίσης, στα OLYMPIA FURNITURES θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού χώρου, καναπέδες, σαλόνια, τραπεζοκαθίσματα κ.α. καθώς και εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες, ομπρέλες, καρέκλες και τραπέζια αντοχής εξωτερικών συνθηκών κ.α. Τέλος, η νέα ενότητα συμπληρώνεται και με στρώματα υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξής της η εταιρία έχει εντάξει στην οργάνωσή της το τμήμα Σχεδιασμού και Μελετών, παρέχοντας σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα επαγγελματικής μελέτης των χώρων τους, βάσει όλων των ευρωπαϊκών υγειονομικών και εργονομικών κανονισμών, μέσα από μελέτη των κατόψεων, με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα αλλά και μέσα από επισκέψεις και μετρήσεις στους πραγματικούς χώρους των πελατών.

ΕΓΓΥΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά CE ασφαλείας και υπακούουν στους κανονισμούς υγιεινής σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ένα μεγάλο δίκτυο τεχνικών συνεργατών με την υποστήριξη από το κεντρικό τεχνικό μας τμήμα προσφέρει το καλύτερο δυνατό after sales service. Με ένα επαρκές στοκ ανταλλακτικών αλλά και με την τεχνογνωσία προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο πιο σύντομα και με το λιγότερο κόστος σε κάθε πρόβλημα.

H Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΠΕ από το έτος 2006 εγκατέστησε και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στον τομέα της Εμπορίας Οικιακού και Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, πιστοποιώντας τις λειτουργίες της με EN ISO 9001 2000

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με τη διαρκή στελέχωσή της σε ανθρώπινο δυναμικό, τη διαρκή αναζήτηση αγορών και λύσεων και πάνω απ' όλα την ικανοποίηση του πελάτη σαν κορυφαία επιδίωξη, η Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΠΕ πορεύεται ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, πάντα στη διάθεση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς και καλύπτοντας κάθε απαίτηση στον τομέα του εξοπλισμού.

main_F26024.jpg

 


Εκτυπώσιμη μορφή