Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
ΜΑΡΙΚΕΜ-ΜΑΡΙΓΚΑΖΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

 

Η MARICHEM MARIGASES Worldwide Services κατασκευάζει και παρέχει ποιοτικά ναυτικά χημικά, επιχρίσματα, χημικό εξοπλισμό, αέρια και ψυκτικά, μηχανήματα συγκόλλησης, εξαρτήματα και εξοπλισμό και υπηρεσιών διάσωσης από φωτιά και ασφάλειας στη ναυτιλία και άλλες βιομηχανίες εδώ και μισό αιώνα.

Το Ευρύ φάσμα των προϊόντων μας είναι διαθέσιμα σε περισσότερους από 2.100 λιμένες, τα οποία παρέχονται από ένα δίκτυο διανομής 196 stock points, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Η αποτελεσματική λειτουργία του δικτύου μας επιτυγχάνεται με τη σκληρή και επίμονη δουλειά των ειδικευμένων εργαζομένων μας και τα εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών και όλα λειτουργούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO συστημάτων διεθνούς ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει τη δέσμευσή μας για τη διαχείριση της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας των προϊόντων και του υψηλού επιπέδου υπηρεσίών που προσφέρουμε αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

Η MARICHEM MARIGASES Worldwide Services είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του κλάδου της ναυτιλίας και ιδιαίτερα του διεθνούς στόλου. Είτε πρόκειται για την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων προσδοκιών όσον αφορά την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία ή το να πληρεί τις απαιτήσεις που τίθενται από την περιβαλλοντική νομοθεσία και την αυστηρή αξιοπλοΐα, η ομάδα μας δέχεται κάθε πρόκληση.

Η επένδυσή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, καθώς και τη συνεχή επέκταση μας σε ένα ισχυρό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, μας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιηούμε τις απαιτήσεις των πελατών καλύτερα από τους ανταγωνιστές μας με χαμηλότερο κόστος.

Ως αποτέλεσμα, τα μοναδικά προϊόντα και οι υπηρεσίες μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, γρήγορη, ακριβή, αποτελεσματική και αξιόπιστη κάνοντας την MARICHEM MARIGASES Worldwide Services έναν παγκόσμιο συνεργάτη σας για επιτυχή ναυτιλία.


Εκτυπώσιμη μορφή