Η Επιχείρηση I Υπηρεσίες I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
Ν. Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε

Η Επιχείρηση

Η εταιρία Kassimatis Cycling (Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ε.Π.Ε.) ιδρύθηκε υπό τη μορφή «Αφοί Κασιμάτη» το 1945. Παραμένει οικογενειακή επιχείρηση και είναι από τις ιστορικότερες στον χώρο του ποδηλάτου αλλά και του Πειραιά.

Η έδρα βρίσκεται (ανανεωμένη πλέον σε όλα τα επίπεδα) στο ίδιο σημείο για περισσότερα από 65 συναπτά έτη, στην Πλατεία Ιπποδαμείας 8 στον Πειραιά.

Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν με την ενοικίαση μετακατοχικών ποδηλάτων. Στη συνέχεια και στα μέσα της δεκαετίας του '50 άρχισαν οι πρώτες εισαγωγές κυρίως από την Βόρεια Ευρώπη (τα ποδήλατα OLYMPIC των «Αφοί Κασιμάτη» έμειναν στην ιστορία για την αντοχή τους), ενώ παράλληλα κατασκεύαζαν πολλά περιφερειακά μέρη ποδηλάτου από διακοσμητικά σημαιάκια μέχρι σχάρες και φτερά!

Σήμερα η Kassimatis Cycling ισχυροποιεί την θέση της στην αγορά βασιζόμενη στην άριστη ποιότητα των επιλεγμένων εισαγόμενων προϊόντων της αλλά και των υπηρεσιών των ανθρώπων της που πιστεύουν στο ποδήλατο και το αντιμετωπίζουν όχι μόνο ως μέσο εμπορικής αξίας αλλά και ως κομμάτι της ζωής τους.

Οι κύριες δραστηριότητες της Kassimatis Cycling είναι:

  • Εισαγωγή και αποκλειστική αντιπροσώπευση επώνυμων οίκων ποδηλάτων όπως η κορυφαία SPECIALIZED, η DRAG, η MONGOOSE, η JUMPERTREK, η UNITED με τα όμορφα και οικονομικά παιδικά της καθώς και μια σειρά ποδηλατικού εξοπλισμού από τις: LOOK (εξοπλισμός/ειδικά ποδήλατα ), CASTELLI (ρουχισμός), κλπ.
  • Διανομή-εξαγωγή των προϊόντων σε ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και την Μάλτα.
  • Λιανική πώληση όλων των ποδηλατικών προϊόντων κάθε κατηγορίας τιμής-μεγέθους και τεχνική υποστήριξη αυτών μέσω του καταστήματος της Πλατείας Ιπποδαμείας στον Πειραιά.
  • Τακτική ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και του δικτύου των συνεργατών της στο εξωτερικό και στην έδρα.
  • Διοργάνωση και συμμετοχή σε σημαντικές ποδηλατικές εκδηλώσεις (πλήρως ανοιχτές στους λάτρεις του ποδηλάτου) με στόχο την αναβάθμιση του ρόλου του ποδηλάτου και στην Ελλάδα.
  • Η πρώτη εταιρεία που ασχολείται εμπεριστατωμένα και λαμβάνοντας συνεχή εκπαίδευση, με εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή, με την διαδικασία του bike fitting. Tο Body Geometry ασχολείται με την εργονομική εφαρμογή του ποδηλάτη πάνω στο ποδήλατο μετά από λεπτομερή αξιολόγηση και μετρήσεις για την καλύτερη και αποδοτικότερη θέση του αναβατή. Είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ποδηλάτες να οδηγούν γρηγορότερα, περισσότερο, με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο κόπο, μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα για τον τραυματισμό.

Εκτυπώσιμη μορφή