Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
Σ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεια Σπυρίδων Αμερικάνος ατομική , ιδρύθηκε το 1970 με έδρα το Κερατσίνι. Η αρχική της δραστηριότητα είναι η εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού στον Ναυτιλιακο χώρο καθώς και  περιεληξη ηλεκροκινητήρων. Εισάγει υλικό εγκαταστάσεων όπως ειδικά καλώδια, φωτιστικά, λαμπτηρες κλπ. καθώς και σύρμα εμαγέ διαφόρων διαστάσεων για περιέληξη κινητήρων και γεννητριών.

Στις δεκαετίες του 80’ & 90΄ δραστηριοποιείται στο εσωτερικό όπως και εξωτερικό σε έργα μετασκευών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε φορτηγά και επιβατικά πλοία. Οι αποθήκες και το υλικό αναβαθμίζεται με νέους χώρους στον Πειραιά και τον Ασπροπυργο.

Το 2000 δημιουργείται η Σ. Αμερικάνος επε με έδρα τον Πειραιά. Η γκάμα προιόντων εμπλουτίζεται με Αντιεκρηκτικά Είδη, Σύγχρονο Υλικό Αυτοματισμού, Ειδικό Φωτισμό και Καλώδια Ναυτικού τύπου με τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Νηογνωμονα.

Το 2007 η εταιρεία δραστηριοποιήται στον χώρο παραγωγής ενέργειας, εισάγοντας σύγχρονα ηλετροπαραγωγα ζεύγη χαμηλής κατανάλωσης και ρύπων.

Σήμερα η Σ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ επε διατηρεί 3 ανεξάρτητους χώρους καλύπτοντας εμπορικό και τεχνικό τμήμα, με εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό διατηρώντας ένα δυναμικό πελατολόγιο Ελληνικών αλλα και Ξενων Εταιρειών.


Εκτυπώσιμη μορφή