Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-07-2024 I  

 
LEADER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η Επιχείρηση

Η LEADER ΑΕ είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρεία με 15ετή δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων.

Η LEADER  ιδρύθηκε το 1990 μετά από συγχώνευση της  επιτυχημένης (20ετης παρουσία στον κλάδο) ατομικής εταιρείας εισαγωγής τροφίμων  Γ.Καλλιντέρης, ο οποίος παραμένει διευθύνων σύμβουλος του ομίλου που αποτελείται πλέον από μητρική εταιρεία LEADER ΑΕ και τις θυγατρικές LEADER Μακεδονίας, Κρήτης, Ρουμανίας.

Η LEADER με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων.

Βασικοί παράγοντες που συνέβαλαν καταλυτικά στην επιτυχημένη πορεία της LEADER έως σήμερα, είναι η ευέλικτη εταιρική δομή, η πλήρης συλλογή γαλακτοκομικών προϊόντων που ανανεώνεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς- σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της (αποθήκευση,  διανομή, ποιοτικός έλεγχος, merchandising, προώθηση).

 

main_F22047.jpg

 

Από το 1990 που ξεκίνησε την πορεία της διαθέτοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κατά κύριο λόγο σε δίκτυα χονδρεμπόρων με βάση διανομής την Αττική και συνεργασίες με επιλεγμένα επαρχιακά κέντρα μέσω αντιπροσώπων-  η LEADER σήμερα έχει κατορθώσει να αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές των μεγαλύτερων αλυσίδων super market αλλά και ανεξάρτητων καταστημάτων λιανικής πώλησης πανελλαδικά, χονδρεμπόρων / cash & carry, διεθνών τουριστικών μονάδων, αλυσίδων μαζικής εστίασης, υπηρεσιών catering, τροφοδοσίες πλοίων & αεροσκαφών κα.
Η επίτευξη της διεύρυνσης του κύκλου εργασιών οφείλεται στην σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών με διεθνείς οίκους του εξωτερικού (τυροκομικά, γαλακτοκομικά ,αλίπαστα) σε συνδυασμό με την σημαντική επένδυση κατά τη διάρκεια των ετών, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (κέντρα διανομής) που παρέχουν την δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης, βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών κυρίως στους τομείς διανομής, συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου αλλά και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αυτό ακριβώς είναι και το πολυτιμότερο ίσως «κεφάλαιο» της LEADER.
'Ολοι οι εργαζόμενοι της LEADER, σε κάθε επίπεδο ξεκινώντας από την αποθήκη & διανομή έως τις ανώτερες διοικητικές βαθμίδες, έχουν κοινό στόχο & σημείο αναφοράς την υλοποίηση του βασικού οράματος του ιδρυτή της εταιρείας Γ. Καλλιντέρης, που είναι η συνεχής προσπάθεια για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών όλων ανεξαιρέτως των πελατών.

Ο στόχος αυτός αποτελεί άλλωστε αποστολή & κινητήρια δύναμη για οποιαδήποτε δραστηριότητα και περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Πάντα με επίκεντρο τον πελάτη, η LEADER προχωρά δυναμικά, αναπτύσσει νέες δραστηριότητες βελτιώνεται και χαράσσει την δική της ξεχωριστή πορεία στην ελληνική αγορά.
Ελάτε λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο της LEADER....


Εκτυπώσιμη μορφή