Η Επιχείρηση I Πως θα μας Βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 15-07-2024 I  

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ Β.ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Γ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΧΡΩΤΕΧ ΑΕ

Η Επιχείρηση

foto_ergostasiou_F14348.jpgΗ ΧΡΩΤΕΧ δημιουργήθηκε το 1945 και για πάνω από εξήντα χρόνια διατηρεί κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Παράλληλα η ΧΡΩΤΕΧ έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στις αγορές των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία) της Μέσης Ανατολής (Ιορδανία, Συρία), της Ελβετίας και της Κύπρου, αποδεικνύοντας έτσι την διεθνή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της.

Η επιτυχία της οφείλεται στην μεγάλη ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της η οποία διασφαλίζεται με αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων που, χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα, είναι ακόμα πιο φιλικά στο χρήστη και το περιβάλλον δίνουν λύσεις ακόμα και για τα πιο απαιτητικά συστήματα βαφής και προσφέρουν λύσεις στον τελικό χρήστη.

Η στρατηγική της ΧΡΩΤΕΧ συνοψίζεται στους παρακάτω στρατηγικούς στόχους:

  • Διεξαγωγή συνεχούς έρευνας για ανάπτυξη προϊόντων που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του χρήστη
  • Ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα την προστασία του ανθρώπου και το περιβάλλον.
  • Παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων άριστης ποιότητας, υπό συνθήκες διαρκούς και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.
  • Διαρκής επικοινωνία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΧΡΩΤΕΧ έχοντας ως αρχή την «παραγωγή του κατάλληλου χρώματος για κάθε χρήση», διαθέτει σήμερα στην αγορά περισσότερα από 200 προϊόντα σε πληθώρα αποχρώσεων και συσκευασιών.

Οι βασικότερες κατηγορίες των παραγόμενων χρωμάτων είναι:

  • Χρώματα οικοδομών (πλαστικά, ακρυλικά, βερνικοχρώματα, μονωτικά, στόκοι)
  • Βερνίκια - συντηρητικά ξύλου
  • Χρώματα μεταλλικών επιφανειών
  • Ναυτιλιακά χρώματα
  • Βερνίκια και λάκες μεταλλοτυπίας
  • Χρώματα βιομηχανικά και ειδικών εφαρμογών

Η ΧΡΩΤΕΧ διαθέτει δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια στον Ασπρόπυργο Αττικής και στον Βόλο, και απασχολεί εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό προσωπικό. Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και απόδοση σε όλα τα στάδια εργασιών από το σχεδιασμό ενός προϊόντος, την ανάπτυξη και την παραγωγή του έως τη διανομή και την τεχνική εξυπηρέτηση του πελάτη. Στα πλαίσια της προσπάθειας για διαρκή βελτίωση, η ΧΡΩΤΕΧ πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, έρευνα και ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Πάνω απ’ όλα, η ΧΡΩΤΕΧ θέτει ως πρωταρχικό της στόχο τον διαρκή εκσυγχρονισμό σε κάθε τομέα, προκειμένου να εξασφαλίσει την συνεχή πρωτοπορία και την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη της.

logistic_F14357.jpg  proioda_F14380.jpg


Εκτυπώσιμη μορφή