Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΑΕΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 12 & 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
11/11/2021 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Με την Επίσημη Τελετή Έναρξης στον εμβληματικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ξεκινούν την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 στις 5.30 μμ οι εκδηλώσεις του Επετειακού Επιστημονικού Συνεδρίου του ΕΟΑΕΝ με θέμα: «Η συμβολή της νησιωτικής οικονομίας τα τελευταία 200 χρόνια. 1821-2021».

Στην Τελετή αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της αυτοδιοίκησης, διοικητές οργανισμών και φορέων, της ακαδημαϊκής και επιμελητηριακής κοινότητας κ.α. επίσημοι.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν το πρωί της Παρασκευής 12 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και θα αναμεταδίδονται ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://tinyurl.com/udp97k9t

Στις έντεκα (11) θεματικές ενότητες έχουν εγγραφεί ως εισηγητές περισσότεροι από 60 ομιλητές από όλους τους χώρους. Της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης, της οικονομίας, των κοινωνικών εταίρων, της επιστημονικής κοινότητας κλπ φορέων και οργανισμών.

Στην 20μελή επιστημονική του συνεδρίου μετέχουν εκπρόσωποι από δώδεκα (12) πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και επικεφαλής της είναι ο καθηγητής Άγγελος Κότιος, πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το επιστημονικό συνέδριο του ΕΟΑΕΝ τελεί υπό την Αιγίδα των:

Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Περιφέρεια Αττικής

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή