Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»
13/11/2019 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 10.00-17.30, στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (οδός Γ. Κασιμάτη 1, Πλ. Οδησσού, 18531-Πειραιάς) διοργανώνεται επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ».

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Ουκρανίας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ουκρανικών επιχειρήσεων.

 
Τη διοργάνωση έχουν επιμεληθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Ελληνο-Ουκρανικό Επιμελητήριο, θα συμμετάσχουν δε σ’ αυτήν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Διεθνές Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της Ουκρανίας, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία.

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλείσθε όπως μας αποστείλετε, το αμεσότερο δυνατόν, συμπληρωμένη, τη συνημμένη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

 

*Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

 POSTER


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή