Ενημέρωση   /   'Αρθρα-Δηλώσεις-Παρεμβάσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Β.Ε.Π., κου Βασίλη Κορκίδη - Τελετή Απονομής 3ων GREEK TOPWOMEN AWARDS 2024 -EIRINIKA / MADE IN GREECE
14/06/2024 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο κόσμος του επιχειρείν φιλοξενεί γυναίκες που διακρίνονται ανταποκρινόμενες στις πολυεπίπεδες απαιτήσεις της καθημερινότητας. Είναι εκείνες οι γυναίκες που μας εμπνέουν φωτίζοντας το παρόν μιας αναδυόμενης από την κρίση Ελλάδας, είναι εκείνες οι γυναίκες που δείχνουν το δρόμο της αξιοσύνης και της αριστείας. 
Η σημερινή τελετή είναι μία γιορτή που αναγνωρίζει και αναδεικνύει τις επιδραστικές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες των οποίων οι ιστορίες έχουν αντίκτυπο στον κόσμο που ζούμε. Σε ένα κόσμο όπου η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα είναι η ανθεκτικότητα και η επιμονή που πρέπει να διατηρεί, ώστε να αναγνωρίζεται η αξία της, που είναι βέβαιη και διαχρονική!
Τα επιτεύγματα των αξιόλογων γυναικών που απόψε τιμούμε δημιουργούν μία φωτεινή πηγή, ένα φάρο, που δείχνει προς την σωστή κατεύθυνση στο δρόμο της αριστείας.
Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ στις επτά μητέρες, που είναι σήμερα κοντά μας. Που έζησαν και ζουν ένα εφιάλτη σε μία κοινωνία όπου το αποτύπωμά της ενίοτε λαμβάνει μία άλλη απόχρωση από τη βία. Και δεν μπορώ παρά να δηλώσω αλληλέγγυος με κείνο το υγειές κομμάτι της κοινωνίας που καταδικάζει αυτά τα εγκλήματα…Και να τις συγχαρώ για την υπομονή τους αλλά και την ψυχική τους δύναμη. Που επίσης είναι ένα φωτεινό παράδειγμα.
 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή