Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
22/11/2016 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 ICEIRD_F14489.jpg

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ως BusinessPartner, με χαρά επικοινωνεί μαζί σας, για να σας γνωρίσει τη διοργάνωση του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development - ICEIRD) που θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Προσελκύοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, knowledge transfer officers και επενδυτές από όλο τον κόσμο, το Συνέδριο ICEIRD που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ευρώπη μεταξύ των συνεδρίων που σχετίζονται με τηv Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Την τελευταία δεκαετία, το ICEIRD έχει επικεντρωθεί στην αλληλεπίδραση μεταξύ των πανεπιστημίων, της βιομηχανίας και της δημόσιας διοίκησης, καθώς και στον τρόπο προώθησης της ανάπτυξης μέσω της καινοτομίας.

Φέτος, η κύρια θεματική είναι η σχέση πανεπιστημίου-βιομηχανίας, η κοινή δημιουργία νέας γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης. Ως Συνέδριο καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστήμιου με τη βιομηχανία.

Το Συνέδριο διαρθρώνεται γύρω από τρεις θεματικές ενότητες που είναι η συμπαραγωγή και η εμπορευματοποίηση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και πανεπιστημίων-ερευνητικών κέντρων. Για την  επίτευξη  αυτών,  το  ICEIRD  προωθεί  το  διάλογο  και  την  ανταλλαγή  γνώσης  μεταξύ αυτών  των κοινοτήτων μέσα από τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, επαγγελματιών, πολιτικών φορέων, καινοτόμων, επιχειρηματιών και εταιρειών προκειμένου να ενισχυθεί ο αντίκτυπος της διασύνδεσης πανεπιστημίου - βιομηχανίας στο αναπτυξιακό δυναμικό των χωρών.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν είτε να αιτηθούν της διοργάνωσης θεματικών εργαστηρίων (workshops) ή hands on, είτε να αποστείλουν περιλήψεις θεμάτων προς παρουσίαση (Practitioner Abstracts) μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό σύνδεσμο  και γενικότερα την ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.iceird.eu.   Ερωτήσεις και απορίες μπορούν να αποστέλλονται στο contact@iceird.eu .

 

ARTION Conferences & Events

Professional Congress Organiser for ICEIRD 2017

T. 2310 257813 (απευθείας γραμμή), 2310 272275

Ε: contact@iceird.euW: www.iceird.eu


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή