Υπηρεσίες   /   web Ε.Β.Ε.Π. (e-Επιμελητήριο)   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

web Ε.Β.Ε.Π. (e-Επιμελητήριο)
08/03/2017 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Είσοδος στο web Ε.Β.Ε.Π.

e-Επιμελητήριο

 

 

 

Το web Ε.Β.Ε.Π. (e-Επιμελητήριο) είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο που παρέχει νέους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις-μέλη. Κάθε μέλος-επιχείρηση που έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, από την άνεση του γραφείου του.

 

 Σημαντικό κομμάτι της σχεδίασης και ανάπτυξης του webΕΒΕΠ είναι οι παρεχόμενες δυνατότητες για διευκόλυνση στην αναζήτηση επιχειρήσεων-μελών από τρίτους που αναζητούν συνεργασίες. Ο τρόπος αναζήτησης με «λέξεις - κλειδιά» γίνεται από: α) την περιγραφή της δραστηριότητας των μελών, β) με Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας 2008 (ΚΑΔ 2008), γ) με επωνυμία ή διακριτικό τίτλο, δ) με Δήμο και ΚΑΔ και ε) με συνδυασμό κριτηρίων.

 

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του webΕΒΕΠ είναι ο χρόνος που σπαταλά ένα μέλος για να επισκεφτεί τα γραφεία του Επιμελητηρίου, ώστε να διεκπεραιώσει τις συναλλαγές του. Τώρα, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του webΕΒΕΠ, οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν αυτές τις διαδικασίες από το γραφείο τους, σε χρόνο που δε θα ξεπερνά τα πέντε με δέκα λεπτά.

 

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη-επιχειρήσεις μπορούν:

  • να ελέγξουν τα στοιχεία που διατηρεί το Επιμελητήριο στα μητρώα του,
  • να εκδώσουν Πιστοποιητικά και Βεβαιώσεις,
  • να πληρώσουν συνδρομές που τυχόν οφείλουν, με την χρήση πιστωτικής,χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας και να τροποποιήσουν μη σημαντικά στοιχεία τους, όπως στοιχεία επικοινωνίας κ.α.

 

 Η διαδικασία για να αποκτήσει ένα μέλος πρόσβαση στο webΕΒΕΠ είναι απλή. Κάνοντας κλικ στην "Αίτηση απόδοσης κωδικού για τις υπηρεσίες του web Ε.Β.Ε.Π.", προβάλλεται στην οθόνη μια ηλεκτρονική αίτηση. Μετά τη συμπλήρωση και την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι και αποστέλλεται στον αιτούντα το σχετικό έγγραφο «έγκρισης χρήσης» μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην ίδια παράγραφο.

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή