ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΑΓΚΙΣΤΡΙ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΡΑΓΩΝΕΡΑ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟΝΗΣΟΥ ΜΕΤΟΧΙ ΣΚΑΛΑ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΑΠΟΝΗΣΟΣ
πατήστε για μεγέθυνση
ΣΚΑΛΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΑΠΟΝΗΣΟΣ
πατήστε για μεγέθυνση
ΧΑΛΙΚΙΑΔΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΔΡΑΓΩΝΕΡΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΜΑΡΕΖΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΣΚΛΗΡΗ

Το Αγκίστρι έχει πολλές και όμορφες παραλίες, κυρίως στην βόρεια και στην δυτική ακτή του. Ομως ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει πολλές ευκαιρίες για ένα πιο ήσυχο και ρομαντικό μπάνιο σε κάποια από τις πολλές κρυφές αγκαλιές των δαντελωτών ακτών του.

Δίπλα στο λιμάνι της Σκάλας υπάρχει μια αμμουδερή παραλία, ιδιαίτερα δημοφιλής στις οικογένειες λόγω των αβαθών νερών της και της γειτνίασής της με τις ταβέρνες του τουριστικού οικισμού.

Ανατολικά της Σκάλας (1χλμ) βρίσκεται ο τουριστικός οικισμός της Σκληρής, εδώ υπάρχει οργανωμένη παραλία (Hook Club), με εξαιρετική θέα στον Σαρωνικό και την Αίγινα. 500μ μετά την Σκληρή βρίσκεται η μαγευτική Χαλικιάδα. Η βοτσαλωτή αυτή παραλία είναι εξαιρετικά δημοφιλής, αλλά η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται μόνο με τα πόδια και θαλάσσιο ταξί.

Ολη η διαδρομή από την Σκάλα μέχρι το Μεγαλοχώρι προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κολύμπι, χωρίς ο επισκέπτης να χρειαστεί να απομακρυνθεί από την διαμονή του, ή από τους αγαπημένους του προορισμούς εστίασης.

Μόλις 2,5χλμ νοτιοδυτικά από το Μεγαλοχώρι, βρίσκεται η μαγευτική Δραγωνέρα, μια γραφική πευκόφυτη παραλία.

Στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού βρίσκεται ο μικρός οικισμός Λιμενάρια. Λίγα μέτρα μετά τον οικισμό υπάρχει ο ρομαντικός βραχώδης όρμος της Μάρεζας, μια πράσινη αγκαλιά με καταγάλανα νερά.

Από τα Λιμενάρια ξεκινά ένας δρόμος προς το νοτιοδυτικό ἀκρο του νησιού. Μετά από 1χλμ από τον οικισμό συναντάμε την λίμνη του νησιού, άλλα 500μ και φτάνουμε στην παραλία Απόνησος. Πρόκειται για μια μικρή νησίδα, ενωμένη με την ακτή, που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο προορισμό των σκαφών και των παραθεριστών. Είναι οργανωμένη παραλία με ταβέρνες και αναψυκτήρια. Ομως στην περιοχή υπάρχουν σε συνέχεια άλλοι δυό όρμοι για όσους προτιμούν πιό ήσυχες στιγμές.












Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στον Πειραιά
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΙΓΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΜΕΘΑΝΑ/ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΠΕΤΣΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΥΔΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς