Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Πως θα μας Βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΥΒΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Η εταιρία ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΥΒΩΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973 σαν θυγατρική της εταιρίας Α. ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν. ΣΙΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε. και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εμπορίας ειδικών χαλύβων.

Από τότε η εταιρία μας αναπτύχθηκε, χωρίς να χάσει την επαφή της με τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς, επεκτάθηκε, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με ανοξείδωτους χάλυβες, ενώ ταυτόχρονα επένδυσε στη γνώση και την εμπειρία, με μοναδικό στόχο την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς.

Σήμερα, στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε χώρο 15.000 τ.μ. και με στεγασμένο χώρο πάνω από 4.000 τ.μ. βρίσκονται κοπτική γραμμή με επιπεδωτή για πάχη έως και 3mm, μηχάνημα σατιναρίσματος με δύο κεφαλές για όλους τους τύπους από GR.120 έως GR.240, καθώς επίσης και μια μεγάλη γκάμα σε ρολά, φύλλα, στραντζαριστά, σωλήνες, λάμες και άξονες.

Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή πείρα στην εισαγωγή και εμπορία χαλύβων, κατασκευών, βελτιωμένων, επιφανειακής βαφής, αντιτριβικών και ελατηρίου, προχωράει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και στο χώρο του ανοξείδωτου χάλυβα.

Οι ανοξείδωτοι χάλυβες, λόγω της πολύ μεγάλης αντοχής τους σε χημικές και μηχανικές ιδιότητες, παίζουν τώρα καθοριστικό ρόλο σε κάθε τομέα κατασκευής.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΥΒΩΝ Α.Ε. έχει δομηθεί με ένα σύστημα αξιών, που εφαρμόζουν καθημερινά τα στελέχη και οι εργαζόμενοί της. Το σύστημα αυτό έχει καθορίσει ως μέγιστη προτεραιότητα την άρτια και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο και με γνώμονα την ειλικρινή και απρόσκοπτη συνεργασία μαζί σας, το ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΥΒΩΝ Α.Ε. προχωράει δυναμικά μπροστά στις απαιτήσεις της εποχής.

main1_F27359.jpg  main2_F27401.jpg

Εκτυπώσιμη μορφή