Η Επιχείρηση I Προϊόντα I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 19-09-2020 I  

 
ISOCON A.E.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία ISOCON A.E. ιδρύθηκε το 1996 απο τις εταιρείες S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ A.E. και ΠΕΡΛΙΤ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., οι οποίες αποτελούν τους μεγαλύτερους παραγωγούς διογκωμένου περλίτη στην χώρα μας.

Η ίδρυση της ΙSOCON A.E., είχε σαν αρχικό αντικείμενο την εμπορία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων διογκωμένου περλίτη για τον κατασκευαστικό και αγροτικό τομέα. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε στην εμπορία και άλλων υλικών όπως ασφαλτικές μεμβράνες, δομικά στοιχεία πορομπετόν, κόλλες πλακιδίων και μαρμάρου, γυψοσανίδες, πετροβάμβακας, χημικά στεγανωτικά, κονιάματα κλπ.

Η φιλοσοφία της ΙSOCON A.E.όμως, δεν είναι απλά η πώληση και προώθηση προιόντων, αλλά ταυτόχρονα η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μέσω εξειδικευμένων συνεργείων για τα προβλήματα των σύγχρονων κατασκευών. Η εταιρία, βασίζεται και μεταφέρει τη μεγάλη εμπειρία των παραγωγών εταιριών που την ίδρυσαν το οποίο σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα των προϊόντων της, συντελούν στην σταθερή της ανάπτυξη.

H ISOCON Α.Ε. έχει στόχο και επενδύει στην

  • Προώθηση των προϊόντων διογκωμένου περλίτη στην ελληνική αγορά
  • Ανάπτυξη νέων περλιτοφόρων προϊόντων, φιλικά στο περιβάλλον και τον χρήστη που έχουν σκοπό να βοηθήσουν στην καλύτερη ποιότητα των κατασκευών.
  • Πώληση - διανομή και άλλων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα.

Το προσωπικό της αποτελείται απο στελέχη υψηλής ειδίκευσης με συνεχή επιμόρφωση για την παροχή πλήρους υποστήριξης των πελατών της.

 

 


Εκτυπώσιμη μορφή