Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Το Κέντρο Εξαρτημάτων Κουζίνας (ΚΕΚ) ιδρύθηκε το 1995 από τον Κωνσταντίνο Νικολιδάκη. Σήμερα χάρη στη συνεχή αναζήτηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την 40-χρονη εμπειρία του ιδρυτή της εταιρείας μας, έχουμε φτάσει να είμαστε μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες στον χώρο των ημι-έτοιμων υλικών για έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας.

Στην υπερσύγχρονη μονάδα μας απασχολείται μόνιμο προσωπικό 80 ατόμων και είναι εξοπλισμένη με γερμανικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν δυνατότητα παραγωγής στοιχείων για πάνω από 150 ολοκληρωμένα σύνολα κουζινών και ντουλαπών την ημέρα. Όλα τα προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας που σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την υψηλή αισθητική και την άμεση παράδοση, κερδίζουν όλο και περισσότερο, το ενδιαφέρον και την εκτίμηση τόσο των πελατών μας όσο και του τελικού καταναλωτή.

Κατανοούμε τις ανάγκες της αγοράς, προωθούμε πρωτοποριακά υλικά και πρωτοπορούμε σε νέες ιδέες. Το εμπορικό μας τμήμα είναι πάντα διαθέσιμο να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

 

main_F25153.jpg

 


Εκτυπώσιμη μορφή