Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Κυριακή, 01-10-2023 I  

 
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Υπηρεσίες
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Μελέτη - Σχεδίαση - Επίβλεψη - Κατασκευή Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων
ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΗΗ μελέτη και σχεδίαση ξεκινάει με την λεπτομερή επιμέτρηση του έργου (κατοικίας, επαγγελματικού χώρου).

Είναι σημαντικό σε αυτό το στάδιο η μέτρηση να είναι σωστή και λεπτομέρης,έτσι ώστε η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο φάκελος της αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου περιλαμβάνει σχέδια κάτοψης,πλάγιες όψεις,προσόψεις,αξονομετρικά σε κλίμακα με πραγματικές διαστάσεις,προοπτικά και ολοκληρονετε με 3D παρουσίαση σε εικονική πραγματικότητα.

Έτσι έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα υλικών και χρωμάτων.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΕΠΙΒΛΕΨΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Οι υπηρεσίες επίβλεψης περιλαμβάνουν την παρακολούθηση και εκτέλεση εργασιών βάση σχεδίου.

Το πρώτο στάδιο αφορά τις οικοδομικές εργασίες,οπως παρέμβαση στην εσωτερική τοιχοποιία όπου χρειάζεται βάση σχεδίου,υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, κατασκευές γυψοσανίδας,επένδυση δαπέδων και εφαρμογή χρωμάτων σε τοίχους και οροφές βάση σχεδίου.

Το επόμενο στάδιο είναι η εσωτερική διακόσμηση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου ,στο στάδιο αυτό ξανασχεδιάζονται παράλληλα αναλύσεις των εσωτερίκών χώρων των επίπλων βάση των αναγκών του εργοδότη.

Οπως ανάλυση στον εσωτερικό διαχωρισμό των επίπλων κουζίνας,ντουλάπες υπνοδωματίων και επίπλων.

Έτσι η διαδικασία της επίβλεψης και ο λεπτομερής σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή λάθους κατά το στάδιο της κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου.Στη Διαμόρφωση-design έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής όλων των επίπλων που υπάρχουν στο έργο βάση σχεδίου.

Εκτυπώσιμη μορφή