Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 28-03-2023 I  

 
ΧΑΡΛΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

Για περισσότερο από σαράντα χρόνια το όνομα ‘ΧΑΡΛΑΣ’ είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ευελιξίας και των αποτελεσματικών λύσεων που προσφέρουμε στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας. Σαν φυσικό επακόλουθο αυτής της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας μας η “ΧΑΡΛΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε.” καταλαμβάνει σήμερα μια εξέχουσα θέση και απολαμβάνει τη φήμη μιας από τις πλέον διακεκριμένες εταιρίες στον χώρο των διεθνών μεταφορών.

Με το συνεχώς επεκτεινόμενο παγκόσμιο δίκτυο των ανταποκριτών μας, με περισσότερους από 400 συνεργάτες σε όλη την υδρόγειο, καταφέραμε να επιτύχουμε την δημιουργία ενός άμεσα ανταποκρινόμενου δικτύου, που αποσπά συνεχώς θετικότατα σχόλια από τους πελάτες μας για την ταχύτητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα διαχείρισης των φορτίων τους!

Δεν είναι μόνο ο όγκος των προσφερομένων υπηρεσιών που εντυπωσιάζει, αλλά και η ασυμβίβαστη ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα στάδια εκτέλεσης των διαδικασιών μας.

Η μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ που δείχνουμε για τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας, ώστε να διασφαλίσουν τα εμπορεύματά τους, είναι τα βασικά κριτήρια, που οδηγούν ολοένα και περισσότερους πελάτες να εμπιστεύονται τα φορτία τους στην εταιρία μας. Καταθέτουμε στις επόμενες γραμμές κάποιες από τις υπηρεσίες μας.


Εκτυπώσιμη μορφή