Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Κυριακή, 01-10-2023 I  

 
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Υποστήριξη
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το ειδικό τμήμα της εταιρείας μας και την τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που φιλοξενείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Αγ. Ι. Ρέντη διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης ΕΓΚΑΙΡΑ και ΣΩΣΤΑ.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών είναι μια από τις πιο νευραλγικές – υψηλής προτεραιότητας – δραστηριότητες της εταιρείας μας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ταχύτητα εξυπηρέτησης, την ποιότητα των υπηρεσιών και τελικά την αξιοπιστία.
Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των πωλητών μας και των συνεργατών μας στις νέες τεχνολογίες, καθώς και στην εκπαίδευση των τεχνικών μας στα νέα προϊόντα, ενώ συνεχής είναι η ενημέρωση στα θέματα που αφορούν στο HACCP.
Στεκόμαστε δίπλα στους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους μετρ, τους αρχιτέκτονες ή τους διακοσμητές, κατανοούμε τα σχέδια τους, μελετούμε σε βάθος και προσφέρουμε λύσεις που βασίζονται στην ποικιλία των προϊόντων μας, στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και στην υψηλή εξειδίκευση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να ολοκληρώνουμε τα έργα στο συμφωνημένο χρόνο και προϋπολογισμό.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

After Sales/After Installation
Η εγκατάσταση δεν είναι το τελευταίο στάδιο της συνεργασίας μας.
Είναι το σημείο, στο οποίο εγκαινιάζουμε μια πολυετή συνεργασία με σκοπό να επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη λειτουργία σας και η αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες σας.
Με το πέρας της εγκατάστασης μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών είναι στη διάθεση σας, ενώ σας προσφέρουμε άμεση επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων σας.
Κυρίως, έχουμε δεσμευτεί για την έγκαιρη παράδοση και αποστολή των ανταλλακτικών για αυτό και διατηρούμε αποθήκη με ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για τα προϊόντα που εισάγουμε.

Ολοκληρωμένες Λύσεις
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Στην KARAMANIS S.A. προσφέρουμε κάτι περισσότερο από προϊόντα, μηχανήματα, εξοπλισμό ή αναλώσιμα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που αποτελούνται από προϊόντα κορυφαίων οίκων και συνοδεύονται από υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε υπόσταση στο όνειρό σας, ώστε να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί και σχεδιάσει, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος ή την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται.

Για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων η KARAMANIS S.A. ακολουθεί ένα μοντέλο 8 βημάτων, το οποίο διασφαλίζει πως δεν θα γίνει τίποτε στην τύχη....
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Τα βήματα

Ακρόαση: Σε αυτό το βήμα ακούμε τις ανάγκες σας, καταγράφουμε τις επιθυμίες σας και τα δεδομένα.


Μελέτη: Με βάση τα δεδομένα που έχουμε, μελετούμε τις λύσεις, ώστε να αξιοποιήσουμε σωστά τους διαθέσιμους χώρους και να αποδώσουμε αυτό που επιθυμείτε.


Επιλογή εξοπλισμού: Σε αυτό το βήμα επιλέγουμε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και σας καταθέτουμε λεπτομερή πρόταση.


Αποτύπωση υπηρεσίας: Καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τις απαιτήσεις που πρέπει να καλύπτονται, όσον αφορά στις μηχανικές απαιτήσεις.


Κατασκευές: Μετά την έγκριση των προτάσεών μας προχωρούμε στον προγραμματισμό των κατασκευών και ξεκινούν οι εργασίες.


Εγκατάσταση: Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει γίνονται οι εργασίες εγκατάστασης.


Λειτουργία - Εκπαίδευση: Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης προχωρούμε σε μια πρόβα τζενεράλε, ώστε να διασφαλίσουμε την άρτια λειτουργία των μηχανημάτων και της μονάδας και υλοποιείται η εκπαίδευση των υπευθύνων.


Υποστήριξη: Η μονάδα τίθεται σε λειτουργία και εμείς βρισκόμαστε πάντα κοντά σας για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα.

Μελέτη & Σχεδιασμός
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:Η συζήτηση, όπου εμείς θα διατηρήσουμε το ρόλο του ακροατή θα μας δώσει την εικόνα που χρειαζόμαστε σχετικά με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα σχεδιά σας, όπως και τις απόψεις και τις ιδέες σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε όλα τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη.

Το εξειδικευμένο τμήμα Μελέτης με τα έμπειρα στελέχη της KARAMANIS S.A. θα σας παρουσίασει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, που θα είναι «κομμένο και ραμένο» μέτρα σας.

Με τη χρήση του CWS, ενός εξειδικευμένου μοναδικού σχεδιαστικού προγράμματος στο οποίο η KARAMANIS S.A. επένδυσε σημαντικά από το 2003 σχεδιάζουμε με ακρίβεια και δημιουργικότητα.

Με τις δυνατότητες που μας προφέρουν η τεχνολογία, οι γνώσεις των στελεχών μας και η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων θα σας παρουσιάσουμε τουλάχιστον 2 ολοκληρωμένες προτάσεις: μία με γνώμονα την τιμή (price oriented) και μία με γνώμονα την ποιότητα (quality first).

Η απόφαση είναι πάντα δική σας!

Προϊόντα
Έργα
Ειδικές προσφορές
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Εκτυπώσιμη μορφή