Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Κυριακή, 01-10-2023 I  

 
FLUIDRA ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛ

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πισίνα
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Η Fluidra, μέσω του εμπορικού σήματος της Astralpool, σχεδιάζει, κατασκευάζει, και διανέμει προιόντα και συστήματα για πισίνες, δημόσιες και ιδιωτικές, καθώς και για welness μέσω ενός μεγάλου παγκόσμιου δικτύου γραφείων και κέντρων διανομής. Η Fluidra διαθέτει μια τεράστια γκάμα προιόντων με περισσότερους απο 20.000 κωδικούς και λύσεις εξοπλισμού για ιδιωτικές πισίνες, club, θεματικά πάρκα, τουριστικά θέρετρα, ξενοδοχεία , κολυμβητήρια και aquariums. 2_piscina_residencial

Ο στόχος της Fluidra στον τομέα της πισίνας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλές αξίες που εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεση του χρήστη. Στον τομέα του wellness, η Fluidra σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις για spa και προιόντα υδροθεραπείας. Ο τομέας wellness περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προιόντων και λύσεων για την θερμοκρασία, το νερό, την ξεκούραση και τις θεραπείες spa.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Διανομή Νερού
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Η Fluidra κατασκευάζει και διανέμει, μέσω του εμπορικού σήμματος της Cepex, συστήματα για την διαχείριση του νερού. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας μας είναι οι ακόλουθοι: πισίνα, βιομηχανία, άρδευση, κατασκευές και διανομή νερού. 3_conduccion

Η Cepex καλύπτει όλες τις ανάγκες σχετικά με την διαχείριση του νερού. Με παρουσία στον χώρο για περισσότερο απο 25 χρόνια, δεσμευόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών μας 100%, όπου χάρη στην υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, η Cepex έχει γίνει ένας απο τους μεγαλύτερους Ευρωπαικούς Οίκους πλαστικών βανών και εξαρτημάτων.

Η Cepex παράγει πολύ μεγάλη ποικιλία πλαστικών βανών και εξαρτημάτων για την διαχείριση του νερού. Οι κύριοι τομείς προιόντων της Cepex είναι: πλαστικές βανες και εξαρτήματα για PVC-U και PVC-C, πλαστικές βανες και εξαρτήματα σε PP και φρεατια .

Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση του νερού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Άδρευση
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Ο όμιλος της Fluidra κατασκευάζει και διανέμει, από την δεκαετία του 80', όλα τα απαραίτητα προιόντα για την κατασκευή συστημάτων άρδευσης για αγροκαλλιέργειες, πράσινους χώρους για δημόσια χρήση (γήπεδα γκολφ και πάρκα) ή για ιδιωτικούς κήπους, με την υπογραφή της Cepex.

Τα προιόντα της Fluidra είναι διαθέσιμα για οποιοδήποτε στάδιο του συστήματος άρδευσης. PVC και σωλήνες πολυεθυλαινίου, εξαρτήματα και σωλήνες για ποτιστικά συστήματα, πρατήρια βενζίνης κλπ.

Οι ηλεκτροβάνες και οι ελεγκτές της Fluidra χρησιμοποιούνται επίσης στην άρδευση και στην διαχείρηση των συστημάτων. Αυτά τα προιόντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ρυθμίζουν την άρδευση ελέγχοντας το ποσοστό του νερού και αντίστοιχα μπλοκάρουν ή απελευθερώνουν νερό προς τους διάφορους τομείς του συστήματος. Συστήματα ποτισμού με σταγόνες, ψεκαστήρες, κεφαλές ψεκασμού ή σωλήνες είναι σε απευθείας επαφή με τις καλλιέργειες καθώς έτσι μεταφέρεται το νερό στο φυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα άρδευσης μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Επεξεργασία Νερού
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Η επεξεργασία νερού είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας εξαιτίας της ευαισθησίας που υπάρχει στις μέρες μας για την ορθή χρήση του νερού και την διαχείριση του παγκοσμίως.

3_tratamiento_ del _aguaΣτην Fluidra υπάρχει μια αφοσιωμένη επιχειρηματική μονάδα που ειδικεύεται στην επεξεργασία του νερού για οικιακή, βιομηχανική ή άλλη χρήση. Αναπτύσσουμε μια ποικιλία απο διαδικασίες και μεθόδους για αφαλάτωση, επεξεργασία πόσιμου νερού, βιομηχανική επεξεργασία νερού αποβλήτων και επαναχρησιμοποίηση του νερού. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προμηθεύουμε την αγορά με ποικιλία λύσεων για την ανάκτηση και την χρήση του νερού καθώς και να βάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε προτεραιότητα.

Idrania είναι το χαρακτηριστικό εμπορικό σήμα με το οποίο προσφέρουμε προιόντα για την οικιακη και εμπορική χρήση του νερού.
Είναι η ιδανική λύση για να έχουμε πιο υγιεινό και καθαρό νερό στο σπίτι. Μια μεγάλη ποικιλία απο αποσκληρηντές νερού, ογκομετρικούς και χρονομετρικούς, εξοπλισμό αντίθετης όσμωσης, φίλτρανση και απολύμανση, πιεστικά δοχεία, δοσομετρικές αντλίες, και άλλον εξοπλισμό για την επεξεργασία του νερού.

Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία νερού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Εκτυπώσιμη μορφή