Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
Ι & Ε ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΙΚΕ

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μασίφ & Διάτρητες Ράβδοι
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Από το 2013 η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στον τομέα της εμπορίας έτοιμων προϊόντων μετάλλων, όπως μασίφ και διάτρητων ράβδων φωσφορούχου και αλουμινιούχου μπρούτζου, αλλά και πολλών άλλων κραμμάτων κατόπιν παραγγελίας.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος διαστάσεων και τους μικρούς χρόνους παράδοσης εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τους πιό απαιτητικούς πελάτες.

Προσφέρουμε ράβδους κυλινδρικές μασίφ και διάτρητες δια της συνεχούς χύτευσης και ράβδους κυλινδρικές διάτρητες δια της φυγοκεντρικής χύτευσης.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Διαλύσεις Πλοίων
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της διάλυσης πλοίων τα τελευταία 30 χρόνια. Με την πολυετή πείρα μας και το άρτια εξειδικευμένο σε αυτό τον τομέα προσωπικό μας αναλαμβάνουμε την απομάκρυνση και μεταφορά από οποιοδήποτε μέρος και την κοπή όλων των μεγεθών και κατηγοριών πλοίων.

Αυτό αποδεικνύεται από την άριστη συνεργασία μας με δημόσιους φορείς, όπως το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, αλλά και με ιδιωτικές επιχειρήσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης, η σχέση ποιότητας εργασίας και τιμής και ο σεβασμός προς το περιβάλλον εγγυώνται ένα άριστο επαγγελματικά αποτέλεσμα.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Ανακύκλωση
Πατήστε για μεγέθυνση
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί όλες τις κατηγορίες των μεταλλικών απορριμμάτων.
ΣΙΔΗΡΟΥΧΑ
ΜΗ – ΣΙΔΗΡΟΥΧΑ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΗΗΕ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Εκτυπώσιμη μορφή