Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 17-04-2021 I  

 
ΜΑΡΕΝΤΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η ACTIVE SUPPORT ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2003 από στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της μηχανογράφησης.

Η επιτυχημένη πορεία μας ως σήμερα, βασίζεται στη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας, στην αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα των λύσεων που προτείνουμε, καθώς και στην πελατοκεντρική φιλοσοφία μας.

Διευρύνουμε τις συνεργασίες μας, ώστε να διαθέτουμε ευελιξία στις προτάσεις μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης. Στρατηγικοί μας συνεργάτες είναι η SoftOne Technologies, η SingularLogic και η EpsilonNet.

Υλοποιούμε τις λύσεις που προτείνουμε με γνώμονα τη βέλτιστη τήρηση των προδιαγεγραμμένων χρόνων, του συμφωνημένου κόστους και της ποιοτικής απόδοσης των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη μας μετουσιώνοντας την επένδυση του σε προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση του. Φιλοδοξία μας η δημιουργία μακροχρόνιων και σταθερών σχέσεων βασισμένων στο κοινό όφελος και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.


Εκτυπώσιμη μορφή