Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 18-08-2022 I  

 
WATSKI HELLAS ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

 

H εταιρία ΑΦΟΙ ΙΑΤΡΙΔΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1948 στην εμπορία μεταχειρισμένων επαγγελματικών (φορτηγών) αυτοκινήτων και ανταλλακτικών. Η εταιρία διατηρεί εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά και να επιλέξετε ανάμεσα σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα των γνωστότερων εταιρειών. Πολιτική της εταιρίας μας είναι τα αυτοκίνητά μας να υποβάλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους ώστε το όνομα ΙΑΤΡΙΔΗΣ να αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Με τον τρόπο αυτό και την ευελιξία επιλογών καλύπτουμε και τις πλέον ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας και η αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για κάθε αγορά, καθώς και την αγορά του παλιού σας αυτοκινήτου με την μορφή ανταλλαγής.

Με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, διευκολύνουμε την απόκτηση του επιθυμητού οχήματος άμεσα. 

Ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και η άψογη εξυπηρέτηση, καθιστούν την εταιρία ΙΑΤΡΙΔΗΣ μία δυναμική επιχείρηση στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών.


Εκτυπώσιμη μορφή