Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 04-02-2023 I  

 
ΣΠΟΡΤΣ ΓΟΥΟΡΛΝΤ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία ΣΠΟΡΤΣ ΓΟΥΟΡΛΝΤ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο SPORTS WORLD BUSINESS ΕΠΕ που εδρεύει στη Μαρίνου Αντύπα 88 & Καζαντζάκη 2, Νέο Ηράκλειο Αττικής με ΑΦΜ 800365550, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. 1185045801000, είναι δημιούργημα του Ηλία Αρμόδωρου παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή & καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας ειδών ποδοσφαίρου με παρουσία στον χώρο πάνω από 20 χρόνια. Η Football Pro αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της λιανικής ποδοσφαιρικών αθλητικών ειδών με δραστηριότητα μεσω δικτύου φυσικών σημείων πώλησης σε Ν. Ηράκλειο και Πειραιά αλλα και με ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης το οποίο και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014.

Η εταιρία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων αθλητικών σημάτων παγκοσμίως όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Umbro, Uhlsport που δραστηροποιούνται και στην Ελλάδα.

Πλέον των συνεργασιών με τις παραπάνω αθλητικές εταιρίες η FootballPro εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την συλλογή της MITRE Αγγλικής εταιρίας με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.

 


Εκτυπώσιμη μορφή