Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 02-12-2023 I  

 
Γ. ΜΕΡΕΧΟΥΓΙΑ και ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1993 και αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την επιχείρηση σας δίνοντας λύσεις άμεσα υπεύθυνα και οικονομικά.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη συσκευασίας υψηλών προδιαγραφών (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ HACCP ISO) και η συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου μας κατατάσσουν ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος της.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, η εταιρεία μας καλύπτει κάθε είδους επαγγελματική ανάγκη ξεκινώντας από την μελέτη και τον σχεδιασμό χώρων όπως ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – FAST FOOD – KAFE –  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ  - CATERING - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – SUPER MARKETS – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ – ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ κλπ. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή πάσης φύσεως ανοξείδωτων κατασκευών όπως ψυγεία, ερμάρια, λάντζες στις επιθυμητές από εσάς διαστάσεις διασφαλίζοντας εργονομία στον χώρο σας. Τα επαγγελματικά μηχανήματα που εισάγουμε όπως φούρνοι, κουζίνες, γκρίλ, ψησταριές, φριτέζες, τοστιέρες, πλυντήρια, παγομηχανές, γρανιτομηχανές, μηχανές καφέ, ψυγεία εκθετήρια κρεάτων κλπ, των πιο αναγνωρισμένων εργοστασίων στον χώρο  (Lasa, BFC, Joly Ice, Beckers κ.α) αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας μας. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σκευών κουζίνας και σερβιρίσματος.  

Και το βασικότερο στοιχείο μας είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας και μετά την πώληση με την υποστήριξη του επαγγελματικού σας εξοπλισμού μέσω του ειδικευμένου service και των ανταλλακτικών το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Γ&Σ Μερεχούγιας & Σια παρέχοντας άμεσες λύσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των μηχανημάτων σας. Οι μόνιμοι συνεργάτες μας που χρησιμοποιούν ευρεία γκάμα των προϊόντων μας θα τυγχάνουν έκπτωσης έως και 45% στο κόστος επισκευής των μηχανημάτων.       

Σας περιμένουμε στο νέο μας ιδιόκτητο κτίριο 9 επιπέδων στη Νίκαια για να επιλέξετε μαζί με το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.   


Εκτυπώσιμη μορφή