Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 10-04-2021 I  

 
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Επιχείρηση

Πιστοί στην φιλοσοφία της προσφοράς ολοκληρωμένων και ποιοτικά άριστων υπηρεσιών και μέσα στα πλαίσια της άψογης εξυπηρέτησης των συνεργατών μας, η εταιρεία FERONIKI εγκαινιάζει το νέο της ιστότοπο.

Η FERONIKI είναι εταιρεία διεθνών μεταφορών και διανομών, η οποία βρίσκεται στο χώρο της μεταφοράς από το 1993, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σ' ένα πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων, αναλαμβάνοντας τη μεταφορά αγαθών από και προς όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας επίσης παρέχει την υπηρεσία Door to Doorμε ευνοϊκούς όρους παράδοσης, συνδυάζοντας τις εναέριεςεπίγειες και θαλάσσιες μεταφορές με το δίκτυο συνεργατών που διαθέτει διεθνώς.

Τα στελέχη μας διαθέτουν άριστη γνώση των υπηρεσιών μεταφοράς και των ολοκληρωμένων διαδικασιών αποστολής και παραλαβής αγαθών κάθε είδους προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες LOGISTICS, με αποτέλεσμα οι λέξεις κλειδιά που μας χαρακτηρίζουν να είναι η Ηθική Δημιουργία και η Ποιοτική Εξυπηρέτηση.

Κάθε τμήμα είναι επανδρωμένο με επιλεγμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εργάζεται σε ένα φιλικό περιβάλλον και ταυτόχρονα εξοπλισμένο με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, με την επιμέλειά μας να διατηρούμε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ του δημιουργικού μοντερνισμού και των φιλικών Ανθρώπινων Αξιών.


Εκτυπώσιμη μορφή