Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 03-06-2023 I  

 
ΤΣΑΓΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΣΕΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Επιχείρηση

Σχετικά με εμάς

Η Seasons Decorations ιδρύθηκε το 1988 στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον τομέα σχεδίασης, κατασκευής και εμπορίας φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου.

Η  εμπειρία και η επαγγελματική μας συνέπεια συνέβαλλαν στην ανάπτυξη μας από μικρή βιοτεχνία σε μία σύγχρονη αναπτυσσόμενη επιχείρηση με διεθνή παρουσία σε αγορές και εκθέσεις.

Η εταιρία μας, διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου που συμβάλουν στην εορταστική ατμόσφαιρα σε περιοχές αναψυχής, δημόσιους χώρους και εμπορικά κέντρα και απευθύνεται σε πελάτες όπως  ΟΤΑ, εμπορικά κέντρα καθώς και ιδιώτες.

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 15 χώρες, πωλώντας τα προϊόντα μας είτε απευθείας είτε μέσω των έμπειρων τοπικών συνεργατών μας, επιτυγχάνοντας την καλύτερη λύση για κάθε εορταστική περίσταση.

 

Τα προϊόντα μας

Προσφέρουμε μια  μεγάλη  ολοκληρωμένη συλλογή εορταστικών ειδών φωτοστολισμού και μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε ιδιαίτερη απαίτηση.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE κατάλληλα για εξωτερική χρήση και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια σε δημόσιους και επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Σε περιπτώσεις που αφορούν σχέδια μη περιλαμβανόμενα στον κατάλογο μας ,απεικονίζουμε  προσομοιώσεις μέσω υπολογιστή και στη συνέχεια αποστέλλουμε στον πελάτη μέσω e-mail προσχέδιο για την αποδοχή του.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και παραδίδουμε την παραγγελία σας εντός 1-3 εβδομάδων από την παραλαβή της επιβεβαίωσης σας.

 

Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας γιατί ελέγχουμε όλες τις φάσεις παραγωγής από τον αρχικό σχεδιασμό και προμήθεια των πρώτων υλών έως την κατασκευή και διάθεση του τελικού προϊόντος. 


Εκτυπώσιμη μορφή