Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 13-08-2020 I  

 
ΠΑΝ.ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ - ΒΑΣ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο.Ε.

Η Επιχείρηση

1992 Δεκέμβριος μια χρονιά ορόσημο. Η απόσυρση των αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας (καρμπιρατέρ) έφεραν ανατροπή στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων και υπηρεσιών επισκευής και service. Τότε, λοιπόν, μέσα στην όλη αρνητική συγκυρία, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το δικό μας κατάστημα στην οδό Ρετσίνας 44 στον Πειραιά. Την PavacarΠαν. Αρμενάκης - Βασ. Νικολαϊδης Ο.Ε. Σκοπός και στόχος μας ήταν όπως και είναι η προσφορά ανταλλακτικών τόσο στους επισκευαστές (συνεργεία – φανοποιεία –ηλεκτρολογεία) όσο και στους ιδιώτες.

Στο χώρο δραστηριότητάς μας δεν ήμασταν άγνωστοι ούτε νέοι. Είχαμε ήδη μια δεκαετή εμπειρία και γνώση εργαζόμενοι σαν υπάλληλοι σε παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου. Η εταιρία μας στην προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη και ανανέωση ίδρυσε τον δικό της ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Δηλαβέρη 11 στον Πειραιά 500 μέτρα από την αρχική μας διεύθυνση παρέχοντας τις ίδιες αξιόπιστες υπηρεσίες και προσφορές.

Έχουν περάσει 23 χρόνια, αλλά δεν έχει αλλάξει η αρχική μας σκέψη και στόχος. Πολλοί, μάλιστα, από τουςεπαγγελματίες επισκευαστές-συντηρητές αυτοκινήτων που συνεργαζόμαστε σε ολόκληρη τη διαδρομή ή και πιο πρόσφατα μπορούν να επαληθεύσουν τις αρχές μας. Αρχές, οι οποίες παραμένουν από την ίδρυση της εταιρίας και είναι η προσφορά ανταλλακτικών για τις μάρκες που έχουμε πλήρη υποστήριξη BMW-MINI-FIAT-LANCIA-ALFA ROMEO, αλλά και για όλα τα ευρωπαϊκά και ασιατικά αυτοκίνητα. Προσφέρουμε ανταλλακτικά των καλύτερων κατασκευαστών διεθνώς και σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Παρόλο που η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας ωθεί τις περισσότερες επιχειρήσεις σε αναζήτηση φθηνών προϊόντων, εμείς αντιστεκόμαστε σε αυτό το ρεύμα και διατηρούμε τα προϊόντα σε υψηλά πρότυπα κατανοώντας, παράλληλα, τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας άριστη σχέση τιμής και απόδοσης. Εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας ανταλλακτικά, που προσφέρουν ασφάλεια αλλά και αντοχή στην πάροδο του χρόνου.


Εκτυπώσιμη μορφή