Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
Γ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η Επιχείρηση

Μπορεί ο δρόμος να είχε τη δική του ιστορία, η Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά πάντως έχει την ιστορία της Oικογένειας Ανδριανόπουλου από το 1930. Τότε που τα αδέλφια, Λεωνίδας και Στέλιος, σε ηλικία μόλις 18 χρονών, πουλούσαν αγγλικά και ελληνικά υφάσματα με το μέτρο. Το 1981, η εταιρία μεταβιβάζεται στην οικογένεια του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα την παράδοση στο ποιοτικό ρούχο. Έτσι, διανύοντας 84 χρόνια στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης και διατηρώντας πάντα το κεντρικό μας κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41, καθώς και το outletstores στην οδό Κολοκοτρώνη 92.

Tο ANDRIANOPOULOS FASHION STORES είναι ένα κατάστημα ρούχων με επώνυμες μάρκες και μια ποικιλία από γυναικεία και αντρικά ενδύματα για λιανική και χονδρική πώληση.Τα τελευταία χρόνια, έχουμε προσελκύσει πελάτες από όλο τον κόσμο. Η αξιόπιστη και ασφαλής διαχείριση μας θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι όταν αγοράζετε προιόντα μαζί μας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. 

Προμηθεύουμε μοντέρνα και κομψά ρούχα διεθνώς. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία και διάφορα στύλ ένδυσης για άνδρες και γυναίκες. Κατανοούμε την επιθυμία σας για άνετα, μοναδικά ρούχα και προσπαθούμε πάντα να προσθέτουμε νέα στυλ και μάρκες στη συλλογή μας, σε πολύ ελκυστικές τιμές.


Εκτυπώσιμη μορφή