Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 20-03-2023 I  

 
ΓΕΩ.Λ.ΙΧ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

Η ΓΕΩ.Λ.ΙΧ. ΕΠΕ (AGRI.FE.M./LTD) με έδρα τον Ασπρόπυργο Ν. Αττικής, ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο συμβατικών και βιολογικών λιπασμάτων.
Μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου πωλητών-τεχνικών συμβούλων η ΓΕΩ.Λ.ΙΧ. ΕΠΕ καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών σε λιπάσματα, από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Κρήτη.
Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα με αποθηκευτικούς χώρους για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επίσης η ΓΕΩ.Λ.ΙΧ. ΕΠΕ κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό στις εξαγωγές λιπασμάτων σε χώρες όπως Βουλγαρία, Αλβανία, Κύπρος, Συρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α.

Ο στόχος της ΓΕΩ.Λ.ΙΧ. ΕΠΕ σε συνεργασία με το εργαστήριο χημικών αναλύσεων ARAL CO LTD που διαθέτει όχι μόνο για τον ποιοτικό έλεγχο των λιπασμάτων που διακινεί αλλά και για αναλύσεις νερών (άρδευσης, υδροπονίας), εδαφών (βαρέα μέταλλα) κ.α.επικεντρώνεται στην ανεύρεση και δημιουργία προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, χωρίς υπολειμματική δράση, με σκοπό την βέλτιστη παραγωγή αγνών αγροτικών προϊόντων.

 

main_F4815.jpg
 

 


Εκτυπώσιμη μορφή