Η Επιχείρηση I Πως θα μας Βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 23-01-2021 I  

 
ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιχείρηση

Η χρόνια ενασχόληση μας στο τομέα της εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών οδήγησε,το 2002, στη ίδρυση της εταιρείας "ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΠΕ". Βασικοί μέτοχοι της εταιρείας είναι οι Στέφανος και Ηλίας Βερύκιος και αντικείμενο της η αποθήκευση, ωρίμανση, εμπορία και διάθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η "ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΠΕ" εδρεύει στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Οι εγκαταστάσεις της μονάδας τροφίμων της βρίσκονται εξωτερικά της Κ.Α.Α. και αποτελούνται από εδικά διαμορφωμένους και αδειοδοτημένους χώρους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς ορθής βιομηχανικής και υγιεινής πρακτικής (GMP, GHP) όπως ορίζονται απο το ISO.

 

Η παροχή ασφαλών προϊόντων καθώς και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν δέσμευση της "ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΕΠΕ". Για το λόγο αυτό έχουμε υιοθετήσει μια αυστηρή πολιτική ασφαλείας σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 22000:2005.

 

Η αυστηρή πολιτική ασφαλείας και η πολυετή μας πείρα εγγυούνται την διάθεση άριστης ποιότητας προϊόντων στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

 

main_F16726.jpg

 


Εκτυπώσιμη μορφή