Η Επιχείρηση I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 01-10-2022 I  

 
ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η Επιχείρηση

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα. Στα πρώτα χρόνια της δραστηριότητάς της συγκέντρωσε μια πλήρη γκάμα ευρωπαίων κατασκευαστών μοτοσυκλέτας στην αντιπροσώπευσή της. Στα street η κορυφαία Ducati με την εξωτική MV Agusta. Στα On-Off και Off Road Racing την ΚΤΜ και την Husqvarna που είναι ότι καλύτερο παράγεται σήμερα στην κατηγορία τους. Στις καθημερινές μοτοσυκλέτες και τα scooters την Cagiva, την Derbi και την Beta που αποτελούν μια εναλλακτική ποιοτική λύση στους ιάπωνες κατασκευαστές.

main_F28264.jpgΗ ανάπτυξη της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ με ρυθμούς κοντά στο 35% ετησίως, αποδεικνύει ότι οι προσπάθειές της να βρίσκεται ένα βήμα μπρόστα από τον ανταγωνισμό στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του μοτοσυκλετιστή, ανταμείβεται. Η εταιρεία ασχολούμενη αποκλειστικά με τον χώρο της μοτοσυκλέτας, εμπλέκεται ενεργά και επενδύει σε όλους τους τομείς που τον αναβαθμίζουν. Οι αγώνες street, enduro, motocross, supercross, supermotard, trial, τα μαθήματα οδήγησης, τα trail rides και οι εκδρομές, τα test rides και οι εκθέσεις είναι ένα μέρος των δραστηριοτήτων της.

Δεν είναι όμως μόνο τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η φήμη τους και η διαρκής νικηφόρα παρουσία στους αγώνες, που έδωσαν στην Hellinmoto την εκτίμηση του Έλληνα μοτοσυκλετιστή. Τα κάθετα κέντρα εξυπηρέτησης των πελατών με την ονομασία Hellinstores και Hellinservices, είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα της Hellinmoto και όσων επιλέγουν τα προϊόντα της. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό δίκτυο εξυπηρέτησής του μοτοσυκλετιστή, που άρχισε να εφαρμόζεται από τον προηγούμενο χρόνο και επεκτείνεται διαρκώς, με βασικό στόχο την απόλυτα ολοκληρωμένη κάλυψη του πελάτη, όχι μόνο κατά την αγορά, την χρήση, την συντήρηση αλλά ακόμα και κατά την πώληση της μοτοσυκλέτας του. Ένα Hellinstore μπορεί να σας διαθέσει μια από τις μοτοσυκλέτες πάθους που εισάγει η Hellinmoto με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, να την συντηρήσει με γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένη εργασία από συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό, να σας προμηθεύει τα καλύτερα εργοστασιακά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη και φυσικά να ανταλλάξει την παλιά σας μοτοσυκλέτα με μια καινούρια.

Η αναγνώριση των προσπαθειών αυτών από το μοτοσυκλετιστικό κοινό άλλωστε, έφερε την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ στην 3η θέση των πωλήσεων μοτοσυκλετών (χωρίς να υπολογίζονται παπιά και scooters) πάνω από 50cc το 2001.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε ένα μόνο σημείο, σε ένα Hellinstore της Hellinmoto.


Εκτυπώσιμη μορφή