100 χρόνια Air Liquide Hellas I Διεθνής Όμιλος Air Liquide I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 30-11-2022 I  

 
AIR LIQUIDE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

100 χρόνια Air Liquide Hellas

Από το 1909 ο ηγέτης της Ελληνικής Αγοράς.

Ο Όμιλος Air Liquide Hellas δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιομηχανικών και ιατρικών αερίων στον Ελλαδικό χώρο από το 1909.

 

1_F27778.jpg

Διαθέτει 5 εργοστασιακές μονάδες στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, στην Θεσσαλονίκη (2 μονάδες) και στην Φλώρινα. Ο Κλάδος Υγείας της Air Liquide Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι μέσω της θυγατρικής του VitalAire Hellas, η οποία διαθέτει υποκαταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα.

Η Air Liquide Ηellas το 2009 κλείνει τα 100 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, κατά την διάρκεια των οποίων παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της αγοράς. Διαθέτει καινοτόμες λύσεις, οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζουν τις πρωτοπόρες, φιλικές προς το περιβάλλον, τεχνολογίες της. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνει και στηρίζει τους πελάτες της στην κατασκευή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων απαραίτητων στην καθημερινή ζωή.  Η Ασφάλεια, η Ποιότητα, η Προστασία του Περιβάλλοντος αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές του Ομίλου στην πορεία του προς την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Τα προϊόντα της Air Liquide Hellas, σε υγρή και αέρια μορφή, έχουν πολλές εφαρμογές στην βιομηχανία (κοπή-συγκόλληση μετάλλων, μεταλλουργία, σιδηρουργία, διυλιστήρια, χημική βιομηχανία, τρόφιμα-ποτά). Εξαιρετικής καθαρότητας αέρια χρησιμοποιούνται σε ερευνητικά κέντρα, ενώ το οξυγόνο και πρωτοξείδιο (άζωτο και διοξείδιο του ανθρακα και μίγματα) έχουν εφαρμογές στην Ιατρική. Η Air Liquide διαθέτει επίσης όλη τη σειρά των ειδικών αερίων για την κατασκευή φωτοβολταϊκών panels.

H Air Liquide Hellas είναι μέλος του διεθνούς
Ομίλου Air Liquide ο οποίος, με παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες και με 43.000 περίπου εργαζομένους, αποτελεί ηγέτη στην αγορά αερίων για την βιομηχανία, την υγεία και το περιβάλλον.

 

 

 

 


Εκτυπώσιμη μορφή