Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 28-10-2021 I  

 
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

building_F255.jpg

25 χρόνια
Δουλεύει για σας!

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας,θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πελάτες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την συνεργασία τους καθώς και το προσωπικό μας που συντέλεσε με αφοσίωση,εντιμότητα και συνέπεια στο όραμά μας να δημιουργήσουμε ευχαριστημένους πελάτες. Σε αυτούς τους πελάτες επιδιώξαμε να είμαστε η πρώτη τους επιλογή και το πετύχαμε.

Οι αλλαγές που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια στην αγορά μας είναι τόσο ραγδαίες που μόνο ευέλικτες μορφές οργάνωσης και συνεργασίας εταιριών θα μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία. Προυπόθεση της επιτυχίας αυτής είναι η γνώση που έχουμε αποκτήσει στα 25 χρόνια λειτουργίας μαςνα περάσει στους πελάτες μας και να τους βοηθήσει να διατηρήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Οι πελάτες μας είναι μπροστά! Εμείς τους στηρίζουμε. Ακούραστοι και δημιουργικοί ,οργανωμένοι και ευέλικτοι φροντίζουμε πάντα για το παρόν και επενδύουμε άφοβα για το μέλλον έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο ‘’τον ικανοποιημένο πελάτη’’.

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. έχοντας γερές συνεργασίες ,εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και πλούσια τεχνογνωσία αναδεικνύει την κεντρική φιλοσοφία της εταιρίας να μην σταματά να οραματίζεται ,να στοχεύει και να προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο. Η εταιρία μας πιστεύει στη δημιουργική σχέση που μοιράζεται όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες της και θεωρεί δεδομένο ,ότι και η επόμενη γενιά θα δουλέψει με ακόμη περισσότερο ζήλο για να εξελίξει τη σχέση αυτή. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρει στη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής ,ώστε οι πελάτες μας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγορών.

Σας ευχαριστώ,

Μιχάλης Φουρναράκης
Πρόεδρος & Γεν.Διευθυντής
 
 
 
 
Δουλεύει για σας!
Από το 1979 ,η εταιρία ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των βιομηχανικών εργαλείων και αναπτύσεται δυναμικά.Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι οι παρακάτω:

· Βιομηχανικά είδη
· Είδη χρωματοπωλείου
· Εργαλεία οικοδομής
· Εργαλεία χειρός
· Αγροτικά εργαλέια & είδη κήπου
· Ηλεκτρικά εργαλεία & μηχανήματα
· Εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων &μηχανημάτων
· Αναλώσιμα

Δουλεύει με σύστημα!
Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας στην ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. γνωρίζουμε πως όλα είναι θέμα αποτελεσματικής οργάνωσης.Για το λόγο αυτό,οι υπηρεσίες μας εκσυγχρονίζονται μέσα από τα διαρκώς εξελισσόμενα τμήματα ¨
Μάρκετινγκ και Προμηθειών Ερευνούμε διαρκώς την παγκόσμια αγορά με στόχο τον εμπλουτισμό της γκάμας των προιόντων μας και την εξασφάλιση καλύτερης σχέσης τιμής-ποιότητας.Εφαρμόζουμε αξιόπιστο σύστημα προμηθειών το οποίο παρέχει επάρκεια προιόντων προς διάθεση.
Πωλήσεων Διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων με βάση δυναμικό πωλητών με έδρα την Αθήνα και άλλες κομβικές περιοχές της χώρας.
Διανομής Εξυπηρετούμε πανελλαδικά το δίκτυο των πελατών μας με άριστους χρόνους παράδοσης εντός 48 ωρών.
Εξυπηρέτησης Πελατών Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας,με στόχο την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.
Τεχνικής υποστήριξης και Service Σας παρέχουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις,χάρη σε έμπειρους τεχνικούς,εκπαιδευμένους από τους προμηθευτές μας.
Δουλεύει με τους καλύτερους!
Με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο ανταγωνιστική πρόταση στην αγορά,η εταιρία μας διερευνά και εξασφαλίζει διαχρονικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και σοβαρότερους οίκους διεθνώς.

Δουλεύει με στόχο!
Στην ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. οι στόχοι μας είναι πάντα ρεαλιστικοί και δυναμικοί.Συνάμα η μεταφορά μας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες στο σύστημα διάθεσης και διανομής των προιόντων μας. Έτσι με περισσότερα εφόδια και γνώση θα διασφαλίσουμε το συμφέρον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και θα ισχυροποιήσουμε τη θέση του στην αγορά.
Τελικός μας στόχος αποτελεί κάθε δυνατή και κερδοφόρα συνεργασία που μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση του κλάδου μας.
 


Εκτυπώσιμη μορφή