Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 07-12-2021 I  

 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΖΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ - ΤΕΧΝΙΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΙ

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1948 στον Πειραιά, σαν ατομική επιχείρηση, από τον ιδρυτή της Χρήστο Μπόζνο.

Το 1955 με την συμμετοχή του γιού του, Γεωργίου Χ. Μπόζνου, ιδρύθηκε η ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.
Έκτοτε η εξέλιξη ήταν συνεχής και μέσα σε λίγα χρόνια η νέα εταιρεία καθιερώθηκε σαν πρωτοπόρος στα είδη μετάδοσης κίνησης και από τις πρώτες στα ανυψωτικά μηχανήματα, τις μηχανές θαλάσσης και τα βιομηχανικά πλαστικά αποκτώντας το 1963 τη σημερινή νομική της μορφή και επωνυμία 
ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από την τρίτη γενιά, και έχει επικεντρώσει την δραστηριότητά της στα είδη μετάδοσης - αυτοματισμού της κίνησης και στα ανυψωτικά μηχανήματα, αντιπροσωπεύοντας, στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως στους τομείς αυτούς, όπως οι SEW – EURODRIVE, VOITH TURBO, WARNER, KTR κ.α.

Η ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. μέσω του κεντρικού καταστήματος της στον Πειραιά και του υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί και καλύπτει την πελατεία της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, προσπαθώντας πάντα να προσφέρει στον Έλληνα κατασκευαστή μηχανημάτων, στην Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία, στις επιχειρήσεις του Δημοσίου και στη ναυτιλία, άριστης ποιότητας μηχανήματα και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Στην προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. πιστοποιήθηκε το 2000 ως προς το ISO 9001.

Με πίστη στις αρχές που χάραξαν οι ιδρυτές της : ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και με πολύτιμη βοήθειά της την προτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά και την συνεχή προσπάθεια και εξειδίκευση του προσωπικού της, η εταιρεία ΧΡ. ΜΠΟΖΝΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. συνεχίζει εδώ και 60 χρόνια τη σταθερή ανοδική πορεία της και ατενίζει το μέλλον σαν μία συνεχή πρόκληση για βελτίωση, εξέλιξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.


Εκτυπώσιμη μορφή