Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 29-09-2022 I  

 
ΒΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ- ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ -ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ- ΤΕΧΝΙΚΗ -ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Η εταιρεία VANOS ΑΕ, άρχισε να λειτουργεί ως ένα κατάστημα λιανικής πώλησης το 1929. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκε στον Κωνσταντίνο Δ. Vanos που ασχολούνταν με το εμπόριο των βιομηχανικών προϊόντων.

Στις αρχές της δεκαετίας του '60, οι διάδοχοι του Κωνσταντίνου Vanos, ο Δημήτρης και ο Στέλιος εργάστηκαν στην εταιρεία και επέκτειναν τη δραστηριότητα της εταιρείας με απόλυτη επιτυχία, στη θαλάσσια βιομηχανία, στη προμήθεια και διανομή ειδών καταστρώματος, καμπίνας και κινητήρα.

Το 1988, η VANOS SA μετακομίζει σε ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά και το 1989 η εταιρεία ξεκινά την διανομή των ναυτικών χαρτών και εκδόσεων.

Το 1994, η VANOS Α.Ε. επεκτείνεται στην ασφάλεια των προϊόντων αντιπροσωπεύοντας κορυφαία εμπορικά σήματα ποιότητας. Ως εκ τούτου, η εταιρεία επεκτείνεται σε βιομηχανικές προμήθειες και το δημόσιο τομέα.

Το 1996, η Vanos Α.Ε. αποκτά πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Η εταιρεία VANOS Α.Ε. σήμερα, με ένα ευρύ φάσμα αναγνωρισμένων προϊόντων και υπηρεσιών, μπορεί να προμηθεύσει τους πελάτες της από ολόκληρη τη θαλάσσια βιομηχανία, την ευρύτερη βιομηχανία εν γένει και τους τομείς του δημόσιου τομέα. Τα κεντρικά γραφεία και αποθήκες στον Πειραιά της εταιρείας καταλαμβάνουν 12.500 τ.μ. στα οποία εργάζονται περισσότερα από 100 άτομα. Η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς με την ανάληψη νέων αντιπροσωπειών, κάνοντας νέες συνεργασίες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογο των προϊόντων της και την επέκταση με κάθε δυνατό τρόπο.

Στην VANOS SA, δίνουμε έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση, την ανατροφοδότηση, στοχεύοντας στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού.


Εκτυπώσιμη μορφή